Απολαύστε την μια και μοναδική Ευρυδίκη Βαλαβάνη να το κουνάει έτσι όπως δεν το κάνει καμία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαγεύει κόσμο με τις χορευτικές της ικανότητες, οι οποίες είναι αδιαμφησβήτητες, αλλά σίγουρα είναι μια απο τις κορυφαίες της.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor έχει μοιράσει πόνο ουκ ολίγες φορές με τον χορό της, είτε αυτός λέγεται τσιφτετέλι, είτε χορός στον στύλο, ή ότι άλλο θέλετε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια απο τις παρουσίες που και να θέλει κάποιος να μην την κοιτάξει δεν γίνεται να το κάνει. Είναι εντυπωσιακή, δυναμική, μια γυναίκα που γεμίζει τον χώρο με την παρουσία της και που σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Την έχουμε δει να χορεύει πάρα πολλές φορές, έχει λάβει μάλιστα μέρος και στο 6 το όπου κατάφερνε κάθε φορά που έβγαινε στην πίστα να μαγνητίζει τα φώτα και να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου

Μια όμως απο τις κορυφαίες στιγμές ήταν και ο χορός που έκανε μπροστά σε δεκάδες μάτια να την παρακολουθούν αποσβολωμένη, την ίδια ώρα που ο καλός της Κωνσταντίνος Βασάλος έκοβε φλέβες για πάρτι της.

Απολαύστε την μια και μοναδική Ευρυδίκη Βαλαβάνη να το κουνάει έτσι όπως δεν το κάνει καμία

Πηγή: tvfreaks.gr