Τανιμανίδης – Μαυρίδης: Η επανασύνδεση των δύο φίλων στην Μύκονο

Στο παρελθόν άφησαν ότι τους χώριζε και οι δύο φίλοι βρέθηκαν ξανά με αφορμή την βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη στην Μύκονο. Όπως φαίνεται η δυνατή φιλία του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη αποκαταστάθηκε με μια αγκαλιά.

Τους δύο άνδρες συνέδεε μια μακροχρόνια φιλία, όμως τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν το γιατί.

Με μια αγκαλιά τα έλυσαν όλα: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, αφού αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στη Μύκονο για να δώσει το παρών στην ξεχωριστή αυτή ημέρα της βάπτισης της Αριάνας και της Φιλίππας.

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την εγκάρδια αγκαλιά των δύο ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια, είχαν μια συνομιλίας αρκετής ώρας, σε πολύ καλό κλίμα.

Τανιμανίδης – Μαυρίδης: Η στιγμή που αγκαλιάζονται οι δύο φίλοι

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο, το διάσημο ζευγάρι βάπτισε τις δίδυμες κόρες του στη Μύκονο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό, με τη διακόσμηση στα χρώματα του ροζ να ξεχωρίζει και τη θάλασσα να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το χαρμόσυνο σκηνικό. Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Το κάθε κορίτσι είχε τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάπτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Από την άλλη, την Αριάνα βάπτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.