Blogger σε θέματα υγείας Έφτασε Ένα Βήμα από τον Θάνατο. Κι όμως αυτό που είχε Δεν ήταν Νευρική ανορεξία. Δεν πάει το Μυαλό σας ΤΙ ήταν
Www.true.gr

Blogger σε θέματα υγείας Έφτασε Ένα Βήμα από τον Θάνατο. Κι όμως αυτό που είχε Δεν ήταν Νευρική ανορεξία. Δεν πάει το Μυαλό σας ΤΙ ήταν

Μια blogger σε θέματα υγείας, αποκάλυψε τον αγώνα της με μια εξουθενωτική πεπτική διαταραχή που σχεδόν τη σκότωσε.

Η Bethany Ugarte, 28 ετών, από την Καλιφόρνια, αποκάλυψε στο blog της Lilsipper, ότι αντιμετώπιζε πεπτικά προβλήματα για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της και άρχισε αρχικά να έχει το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου όταν ήταν 15 ετών.

«Τα συμπτώματά μου δεν ήταν μόνο αέρια, φούσκωμα, δυσκοιλιότητα / διάρροια», έγραψε. «Ήταν χειρότερα. Δεν αφομοίωνα σωστά τα τρόφιμα, ό, τι έτρωγα αφαιρούνταν ολόκληρο.

Δεν ήμουν σε θέση να απορροφήσω τα θρεπτικά συστατικά, έκανα εμετό και τα αέριά μου είχαν μυρωδιά θείου. Είχα επίσης ζαλάδες».



«Ναι, φούσκωνα και ένοιωθα άβολα, αλλά αυτό ήταν το μικρότερο από τα προβλήματά μου».

Η πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ για την εταιρεία Vegan, Vege USA, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο γάμος της χάλασε, είχε δύο φορές τον έρπητα ζωστήρα, υπέφερε από κατάθλιψη και επίσης διαγνώστηκε με υπερανάπτυξη ζύμης, που την άφησε σχεδόν νεκρή, όλα πριν από την ηλικία των 25 ετών.

Έχοντας απομακρυνθεί από τους γιατρούς που «δεν την πίστευαν», μόνο όταν επέστρεψε σε έναν ολιστικό γιατρό με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, ήταν σε θέση να διαχειριστεί την κατάστασή της.



Η διατροφή της είναι πλέον απαλλαγμένη από γλουτένη, φιστίκια, σάκχαρα και τεχνητά σάκχαρα, συμπεριλαμβανομένης της στέβια.

Και ενώ εξακολουθεί να έχει συμπτώματα και φούσκωμα στην κοιλιά, η Bethany έχει κάνει αρκετά βήματα για την καλή υγεία του εντέρου. Τα φρέσκα τρόφιμα είναι το νούμερο ένα και συνιστά την αποφυγή από οτιδήποτε έχει υποστεί επεξεργασία ή είναι συσκευασμένο.

Αποφεύγει επίσης να τρώει ωμά λαχανικά, επειδή είναι πιο δύσκολο να τα αφομοιώσει και έχει αφαιρέσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή της, με εξαίρεση το απλό ελληνικό γιαούρτι ή τα καλλιεργημένα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το κεφίρ.

Το πιο σημαντικό από όλα, λέει ότι είναι η αποφυγή του άγχους. «Το άγχος πραγματικά επιδεινώνει τον πόνο στο στομάχι», αποκάλυψε. «Προσπαθήστε να βρίσκετε 30 λεπτά κάθε μέρα, απλώς για να αντι-στρεσάρεστε!»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr