Λάρισα: Απίστευτες Εικόνες – Στην Ελασσόνα Χιόνισε. Η εικόνα που Σαρώνει το Διαδίκτυο

Οι κάτοικοι στο Λιβάδι Ελασσόνας κοιτούσαν από τα παράθυρα και έβλεπαν να πέφτει χιόνι. Προβλήματα μέσα στη Λάρισα από την κακοκαιρία…
O καιρός στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο Λιβάδι Ελασσόνας τρελάθηκε για τα καλά, αφού το πρωί έπεσε χιόνι! Η πρόγνωση του καιρού έκανε λόγο για ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλάζι.

Το πρωί όμως χιόνισε για λίγη ώρα στο Λιβάδι Ελασσόνας, με την επίμαχη φωτογραφία να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι κάτοικοι έκπληκτοι κοιτούσαν το φαινόμενο που παραπέμπει σε χειμώνα εν μέσω καλοκαιριού. Κάποιοι έλεγαν πως τέτοια εποχή δεν έχει ξαναπέσει χιόνι στο νομό της Λάρισας.

Λάρισα: Έριξε χιόνι στο Λιβάδι Ελασσόνας

Τα πρώτα προβλήματα στη Λάρισα από τη βροχή
Προβλήματα άρχισαν να δημιουργούνται από την κακοκαιρία στα παράλια του δήμου Αγιάς στη Λάρισα, καθώς η έντονη βροχόπτωση έχει αρχίσει και δημιουργεί πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος τόνισε πως ο όγκος του νερού τις τελευταίες ώρες είναι μεγάλος, δημιουργώντας προβλήματα στον παραλιακό δρόμο. Όπως σημείωσε ο κ. Λέτσιος, τα μηχανήματα του δήμου αυτή την ώρα επιχειρούν ώστε να ανοίξουν διόδους και να περιορίσουν τα νερά των ρεμάτων, όμως η ποσότητα του νερού είναι μεγάλη.

Με θερμοκρασία μόλις στους 18 βαθμούς Κελσίου και συνεχή βροχόπτωση από τα ξημερώματα, η Λάρισα θυμίζει… Λονδίνο, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στο τέλος του Ιουνίου. Το κέντρο της πόλης άδειο, αφού οι περισσότεροι έχουν αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η βροχόπτωση στη Λάρισα θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και το βράδυ, ενώ αντίστοιχα φαινόμενα αναμένονται και αύριο Τετάρτη. Βελτίωση περιμένουμε από την Πέμπτη, ενώ σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας και επαναφορά σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, από την Παρασκευή.

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λάρισα

Πηγη newsit.gr