Ροζέ-καστανό: H νέα τάση στα μαλλιά που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες και προτείνουν οι καλύτεροι κομμωτές

Τα παστέλ χρώματα μαλλιών έχουν γίνει τάση τώρα, και σε πολλές γυναίκες αρέσει να έχουν τα μαλλιά τους ωραία και λαμπερά. Ορισμένες προτιμούν κάτι πιο ανάλαφρο, ενώ άλλες παραμένουν στο κανονικό balayage.

Ναι, περάσαμε την τάση του γκλίτερ balayage, τα μαλλιά εμπνευσμένα από τον γαλαξία και τα μαλλιά με ουράνια τόξα. Τώρα οι γυναίκες τρελαίνονται για ροζέ-καστανή απόχρωση και θα είναι το πιο επιθυμητό χρώμα μαλλιών για το 2019.

Το καλύτερο πράγμα για αυτή τη απόχρωση είναι το γεγονός ότι ταιριάζει καταπληκτικά στις μελαχρινές. Αν νομίζατε ότι οι παστέλ αποχρώσεις απαιτούν ντεκαπάζ, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε. Μπορείτε να έχετε ένα ουράνιο τόξο στα μαλλιά σας με μερικά απλά κόλπα.

Οι διάσημοι κομμωτές μαλλιών λένε ότι αυτή η τάση ξεκίνησε στο Σίδνεϊ. Ο κομμωτής Thi Thao Tu το ξεκίνησε και πολλές γυναίκες μπορούν να τον ευχαριστήσουν για τα υπέροχα μαλλιά τους.

Ξεκίνησε με μια απλή ανάρτηση στο Instagram και ακολούθησαν πολλοί άλλοι. Προκάλεσε αίσθηση στο Διαδίκτυο και δεν χορταίνουμε να βλέπουμε αυτό το χρώμα. Μπορεί να γίνει και σε ombre.

Ωστόσο, οι περισσότερες πελάτισσες επιλέγουν μια πλήρη κάλυψη των μαλλιών. Ακόμα και οι σκούρες μελαχρινές μπορούν να το δοκιμάσουν!

Εάν τα μαλλιά σας είναι ξανθά, η εμφάνισή σας θα είναι ελαφρώς χρυσή.

Αν είστε πιο τολμηρές, δοκιμάστε να ανακατεύψετε μωβ και ματζέντα τούφες.

Μπορείτε να αναμείξετε και πιο ξανθές τούφες με μωβ: