Στο τιμόνι της παρουσίασης του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια, κάτι που κάνει με απόλυτη επιτυχία, μιας και τα νούμερα είναι σχεδόν πάντα κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη καθώς οι σταθμοί έχουν στοχεύσει σε πολλά project προκειμένου να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια για έκτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει με την παρουσίαση στο Ρουκ Ζουκ καθώς το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές.

Το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν οι παίκτες προκειμένου να τα πάνε καλά είναι η συνεργασία. Ωστόσο, στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τρίτη (13/9) τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε φανταστεί η μια ομάδα.

Η Σοφία λοιπόν ήταν ένα πρόσωπο το οποίο δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς μετά την λήξη του παιχνιδιού όχι μόνο της επισήμανε τα λάθη της αλλά την έβγαλε και στη σέντρα.

Δείτε το βίντεο: