Ρούλα Ρέβη: Το πρόβλημα υγείας, η εισαγωγή στο νοσοκομείο και η συγκλονιστική ανάρτηση
Www.true.gr

Ρούλα Ρέβη: Το πρόβλημα υγείας, η εισαγωγή στο νοσοκομείο και η συγκλονιστική ανάρτηση

Η Ρούλα Ρέβη είναι από τις Ελληνίδες celebrities που συμπαθούμε και εκτιμούμε άπειρα γιατί είναι ειλικρινής, δεν κρύβεται, είναι ντόμπρα και γιατί στα hate σχόλια πάντα απαντά όπως πρέπει χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της. Έχει φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια με τον Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα παιδάκια τους, που κάθε φορά που τους βλέπουμε στα social media λιώνουμε. Το σημερινό post της φωτογράφου όμως δεν ήταν σαν όλα τα άλλα, και μας συγκλόνισε και μας άγχωσε ταυτόχρονα.

Πριν από τρεις περίπου ώρες η Ρούλα Ρέβη ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram account της, στις οποίες ήταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου φορώντας τη μάσκα της και συνοδεύοντας τις με ένα caption που κατά κάποιο τρόπο μας έλυσε τις απορίες. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά να είναι εκείνη στην υγεία της. Και από το post της μας καθησύχασε όσο να πεις.

«Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος , που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι. Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος, είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπος μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή?. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω, δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφισμένη από την υπέροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπέροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρούλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ?. Ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official».


Τάδε έφη Ρούλα Ρέβη κι εμείς της ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά και να γυρίσει να απολαύσει τις διακοπές με τα παιδάκια της και τον αγαπημένο της Αποστόλη.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr