Ρώτησε τον Μπέμπη, αν Κοιμήθηκε Καλά το Βράδυ. Μόλις δείτε ΠΩΣ "απάντησε", θα Τρίβετε τα Μάτια σας!
Www.true.gr

Ρώτησε τον Μπέμπη, αν Κοιμήθηκε Καλά το Βράδυ. Μόλις δείτε ΠΩΣ «απάντησε», θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Οι ανάγκες των νεογέννητων μωρών αρχικά είναι απλές. Κοιμούνται, τρώνε και τα κάνουν! Παρόλο που έρχονται στον κόσμο χωρίς εμπειρίες, καθώς μεγαλώνουν και εξελίσσονται, το ίδιο συμβαίνει και για τις εκφράσεις του προσώπου, τις σκέψεις, τις ικανότητες και τις αντιδράσεις τους.

Μόνο ένα μωράκι θα μπορούσε να νευριάσει και να φαίνεται αξιολάτρευτο! Γνωρίστε τον μικρό Oliver, γνωστό και ως «The ORB.»

Ο πατέρας του ήταν αρκετά τυχερός ώστε να έχει μία κάμερα να τραβάει όταν τον ρώτησε μία πολύ απλή ερώτηση. Και η απάντηση του μωρού του έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ο πατέρας του Oliver κατέγραψε την στιγμή που το μωρό του ξύπνησε. Καθώς ξυπνάει από τον ύπνο, χασμουριέται με πάθος και τεντώνετε με δύναμη.Τελικά, μετά από αρκετή κίνηση, το μωρό ηρεμεί και αρχίζει να ανοίγει σιγά σιγά τα βλέφαρά του. Ο πατέρας είχε μία πολύ σημαντική ερώτηση για τον γιο του…

Τον ρώτησε: «Κοιμήθηκες καλά;»Το μωρό συνέχισε να κοιτάει τον πατέρα του και πήρε σοβαρό βλέμμα λες και σκεφτόταν πώς να απαντήσει στην ερώτηση. Ξαφνικά, ‘απαντάει’ στην ερώτηση.

Δείτε την εκπληκτική του απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: sharetap.it

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr