Ρώσος κανίβαλος περιγράφει τι γεύση είχε ο εγκέφαλος της κοπέλας του
Www.true.gr

Ρώσος κανίβαλος περιγράφει τι γεύση είχε ο εγκέφαλος της κοπέλας του

Ένας Ρώσος άντρας μετατράπηκε σε κανίβαλος και βαμπίρ αφού διάβαζε συνεχώς για τελετουργικές δολοφονίες στο διαδίκτυο.

Η Olga Budunova, 45, δολοφονήθηκε άγρια από τον φίλο της Dmitry Luchin, 21, που χτύπησε ένα μπουκάλι κρασί στο κεφάλι της 25 φορές πριν διαμελίσει το σώμα της με έναν μπαλτά στο σπίτι της στο Valdai.

Μετά, μαγείρεψε τον εγκέφαλό της και τον έφαγε ενώ έπινε το αίμα της και έσκιζε τα σωθικά της. Το δικαστήριο άκουσε πως ο πρώην στρατιώτης είχε σώος τας φρένας και δικάστηκε κανονικά.

Είχε σχεδιάσει προσεκτικά την τελετουργική κανιβαλιστική δολοφονία αφού είχε πάθει εμμονή διαβάζοντας για σειριακούς δολοφόνους στο διαδίκτυο. Ο Luchin παραδέχτηκε ακόμα στην αστυνομία πως ένιωσε σεξουαλική ικανοποίηση από την επίθεση.


Είχε την «εξυπνάδα φιλόσοφου» και είπε στην αστυνομία πως προχώρησε με την δολοφονία για να «πάρει έμπνευση για να γράψει ποίηση.»

Η δολοφονία έγινε όταν πήγε στο σπίτι της Budunova στο Valdai για να γιορτάσουν τη Μέρα της Γυναίκας, μία δημόσια αργά στην Ρωσία.

Αφού την σκότωσε, χρησιμοποίησε το αίμα από το σπασμένο της κρανίο για να κάνει το σήμα του διαβόλου στην πόρτα.
Ήθελε να καλέσει τον διάβολο. Περίμενε για 5 λεπτά αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε. Μετά, πήρε τον μπαλτά και έσπασε το κρανίο της μέχρι τον εγκέφαλο.

Έκοψε τον εγκέφαλό της σε κομμάτια, τα έψησε και τα έφαγε. Είπε μάλιστα πως του άρεσε πάρα πολύ.

Ο Luchin είχε ζητήσει η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών αλλά ο δικαστής αρνήθηκε. 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr