Αυτή κι ΑΝ είναι Ανατροπή: Αυτή είναι η Γνωστή ηθοποιός που καταγγέλλει Αντίστοιχο Περιστατικό για Παυλίδου – Καλυβάτση.
Www.true.gr

Αυτή κι ΑΝ είναι Ανατροπή: Αυτή είναι η Γνωστή ηθοποιός που καταγγέλλει Αντίστοιχο Περιστατικό για Παυλίδου – Καλυβάτση.

Αυτή κι αν είναι ανατροπή στον επεισοδιακό καβγά Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη.

Η ηθοποιός μήνυσε τον συνάδελφό τα για ξυλοδαρμό κάτι που εκείνος διαψεύδει και ζήτησε δημόσια να βγει να του ζητήσει συγγνώμη για τη διαμπόμπευσή του. Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα που αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση «Μαντάμ Σουσού» παρακολουθώντας όσα συνέβησαν αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε με τη Σοφία Παυλίδου και τον Σωτήρη Καλυβάτση.


«Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κυρία Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κυρία Σοφία Παυλίδου και τον κύριο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη», ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης.
https://youtu.be/LlwDH1nHOrk

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr