Ρόδος: Βρήκε τον τρόπο να αυξήσει τις τραπεζικές του καταθέσεις κατά 50.000 ευρώ - Η άγνωστη αλήθεια.
Www.true.gr

Ρόδος: Βρήκε τον τρόπο να αυξήσει τις τραπεζικές του καταθέσεις κατά 50.000 ευρώ – Η άγνωστη αλήθεια.

Απίστευτη κατηγορία για έναν 64χρονο που είχε βρει… τρόπο να αυξήσει τις τραπεζικές του καταθέσεις. Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες…


Ένας 64χρονος συνελήφθη και κατηγορείται ότι επί τέσσερα χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του που είχε πεθάνει. Ο 64χρονος κατηγορούμενος θα δικαστεί τις επόμενες μέρες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τον 64χρονο βαραίνει η κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, από την οποία το περιουσιακό όφελός του και η αντίστοιχη ζημία υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου και σύμφωνα με αυτό, η μητέρα του κατηγορούμενου απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2007.  Εκείνος, ωστόσο, σύμφωνσα με τις κατηγορίες, έως και τον Οκτώβριο του 2011 συνέχιζε να εισπράττει κανονικά τη σύνταξή της, ενώ δεν είχε δηλώσει το θάνατό της όπως όφειλε προκειμένου αυτή να διακοπεί.


Έτσι κατηγορείται ότι εισέπραξε το συνολικό ποσό των 50.804 ευρώ, ζημιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον συνταξιοδοτικό φορέα της μητέρας του.

 

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr