Ρόδος! Πήγε στο νοσοκομείο για μία βεβαίωση κι έφυγε με 400 ευρώ! Η συνέχεια όμως δεν ήταν τόσο τυχερή!
Www.true.gr

Ρόδος! Πήγε στο νοσοκομείο για μία βεβαίωση κι έφυγε με 400 ευρώ! Η συνέχεια όμως δεν ήταν τόσο τυχερή!

Το θράσος ενός 35χρονου στη Ρόδο ήταν τόσο μεγάλο, που δεν δίστασε να κλέψει το πορτοφόλι του γιατρού! Ο γιατρός δεν πίστευε αυτό που έγινε και απευθύνθηκε κατευθείαν στις Αρχές, όπου και συνέλαβαν τον 35χρονο πορτοφολά!

Όλα έγιναν στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ένας 35χρονος πήγε για να του δώσει γιατρός μία βεβαίωση και φεύγοντας του πήρε το πορτοφόλι που περιείχε 400 ευρώ!
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 35χρονο και χθες το μεσημέρι δικάστηκε από το αυτόφωρο δικαστήριο σε φυλάκιση 6 μηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προχθές περίπου στη μία το μεσημέρι ο 35χρονος μετέβη στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου όπου συνάντησε το γιατρό και του ζήτησε μία βεβαίωση.


Λίγα λεπτά αργότερα ο 35χρονος έφυγε από την κλινική παίρνοντας μαζί του, από την τσέπη του μπουφάν του γιατρού, το πορτοφόλι του που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Μόλις ο γιατρός αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και χθες το πρωί ο 35χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Επίσης εντοπίστηκε και το πορτοφόλι χωρίς όμως τα χρήματα.

Ο 35χρονος χθες το μεσημέρι κάθισε στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας καθώς και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα, ενώ σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr