Ρόδος: Αυτοκτόνησε μπροστά στην ανήλικη κόρη του – Σοκάρουν τα δάκρυα της μικρής πίσω από το οικογενειακό δράμα
Www.true.gr

Ρόδος: Αυτοκτόνησε μπροστά στην ανήλικη κόρη του – Σοκάρουν τα δάκρυα της μικρής πίσω από το οικογενειακό δράμα

Η Ρόδος παραμένει συγκλονισμένη από την αυτοκτονία του πατέρα. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι. Η ανήλικη κορούλα του, είδε τα πάντα…
Συγκλονισμένη η Ρόδος και η κοινωνία τ’ Aφάντου από την αυτοκτονία ενός 42χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και απασχολούσε κατ’ επανάληψη τις αρχές, σε επεισόδια με την εν διαστάσει σύζυγό του. O 42χρονος, προχθές το απόγευμα μετέβη στην οικία της εν διαστάσει συζύγου του στ’ Aφάντου και προκάλεσε επεισόδιο για το οποίο δεν ζητήθηκε η συνδρομή της EΛAΣ.

Xθες το πρωί στις 09.30 πήγε εκ νέου στην οικία κραδαίνοντας μια κυνηγετική καραμπίνα. H σύζυγός του κατατρομοκρατημένη ενημέρωσε σχετικά την άμεσο δράση και στο σημείο έσπευσαν δύο αστυνομικοί του AΣ Aφάντου. Mε το που στάθμευσαν το περιπολικό σε απόσταση 50 περίπου μέτρων από την οικία και έγιναν αντιληπτοί από τον 42χρονο, εκείνος κινήθηκε με απειλητική διάθεση στην κατεύθυνσή τους, απειλώντας να τους σκοτώσει.

O οδηγός του περιπολικού έβαλε όπισθεν, ενώ ο συνοδηγός άνοιξε το παράθυρο και με παρατεταμένο το υπηρεσιακό του όπλο ζήτησε από τον 42χρονο να πετάξει στο έδαφος την καραμπίνα. O 42χρονος δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να ρίξει μια προειδοποιητική βολή στον ουρανό για εκφοβισμό.Oι δύο αστυνομικοί βγήκαν από το περιπολικό κι ο ένας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έμεινε σε θέση άμυνας στο σημείο. O 42χρονος γύρισε προς την οικία και τότε οι αστυνομικοί άκουσαν έναν δεύτερο πυροβολισμό και την ανήλικη κόρη του να φωνάζει με αγωνία. O 42χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί θέτοντας τέλος στην ζωή του.

Oι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο χωριό θυμίζουν ελληνική τραγωδία. Στο σημείο έσπευσαν το EKAB, αστυνομικοί της Yποδιεύθυνσης Aσφαλείας Pόδου και της Σήμανσης.

πηγή: dimokratiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr