Κορίτσια Τέλος το Μυστήριο… Αυτά είναι τα 8 Μυστικά Κόλπα που θα τους κάνουν να «Τρέχουν» από Πίσω σας.

Όλοι θέλουν να μάθουν την απάντηση στην ερώτηση: «Τι θεωρεί ελκυστικό το αντίθετο φύλο;»

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως επιτέλους είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Δείτε παρακάτω μία λίστα 8 χαρακτηριστικών που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες:

1. Φιγούρα

Όταν ένας άντρας κοιτάει μια γυναίκα, σκέφτεται υποσυνείδητα το αν μπορεί να κάνει παιδιά ή όχι. Γι’αυτό και ο αντρικός εγκέφαλος ψάχνει γυναίκες με μεγαλύτερους γοφούς και μικρότερη μέση. Η γυναίκα πρέπει να φαίνεται υγιής και γόνιμη.

Έρευνες έχουν δείξει πως οι ιδανικές αναλογίες για το γυναικείο σώμα πρέπει να έχουν αναλογία μέσης-γοφών 7:10. Αυτές οι αναλογίες δείχνουν σε έναν άντρα πως αυτή η γυναίκα είναι ιδανική για αναπαραγωγή.

2. Χαμόγελο

Ένα χαμόγελο μπορεί να τραβήξει την προσοχή κάθε άντρα. Έτσι, η γυναίκα φαίνεται πιο ανοιχτή και έτοιμη να φλερτάρει. Οι άντρες κοιτάνε επίσης τα δόντια της. Δεν είναι ότι θέλουν να έχει κατάλευκα δόντια. Απλά αποφύγετε την κακή οσμή και τα κίτρινα δόντια. Αυτό συνδέεται επίσης με την υγεία και τα καλά γονίδια.

3. Συμμετρία προσώπου

Είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά. Ο εγκέφαλος έχει αποδειχτεί πως επεξεργάζεται πιο γρήγορα τα συμμετρικά πρόσωπα. Σίγουρα είναι αδύνατο να έχει κάποια 100% συμμετρικό πρόσωπο αλλά όσο λιγότερες ασυμμετρίες έχει, τόσο πιο πολλά βλέμματα θα τραβάει.

4. Χείλια

Κάθε άντρας θα νιώσει έλξη για μία γυναίκα με χείλια για φίλημα. Ποια είναι όμως αυτά τα χείλια; Παρά το γεγονός πως πολλές γυναίκες φουσκώνουν τα χείλια τους, οι άντρες έχει αποδειχτεί πως προτιμούν λεπτά προς μέτρια χείλια.

Μην ξεχνάτε το κραγιόν. Έρευνα από το πανεπιστήμιο του Manchester βρήκε πως οι άντρες μπορούν να κοιτάνε μία γυναίκα με κόκκινο κραγιόν μέχρι και για 7 δευτερόλεπτα!

5. Μάτια

Οι άντρες προτιμούν να κοιτάνε τα μεγάλα μάτια και υπάρχει λόγος! Όταν κάποιος ερωτεύεται, τα μάτια του διαστέλλονται και γίνονται μεγαλύτερα. Γι’αυτό και ένα άτομο με μεγάλα μάτια φαίνεται πιο χαρούμενο και ελκυστικό.

6. Φρύδια

Τα φρύδια είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της εμφάνισης. Θα σας βοηθήσουν να δείξετε τα συναισθήματά σας και θα κάνουν τους άντρες να χαθούν στα μάτια σας.

7. Στάση του σώματος

Η στάση του σώματος λέει πολλά. Συνήθως, όσες δεν έχουν καλή στάση, έχουν προβλήματα στην κοινωνικοποίηση. Είναι ντροπαλές και δεν είναι ανοιχτές για νέες γνωριμίες. Η στάση του σώματος επηρεάζει πολύ την πρώτη εντύπωση.

8. Χρώμα

Το χρώμα των ρούχων επηρεάζει πολύ. Έχει αποδειχτεί πως το κόκκινο είναι το πιο ελκυστικό χρώμα για τους άντρες γιατί σχετίζεται με την αγάπη και το πάθος.

Μην πετάξετε όμως τα μαύρα φορέματά σας! Το μαύρο θα δείξει στους άντρες πως είστε έξυπνες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Πηγή: brightside.me