Δεν είχε χρήματα ούτε για Ενοίκιο. Αυτό το μικρό θαύμα που έκανε στο Εσωτερικό του θα βάλει Πολλούς σε…πειρασμό!
Www.true.gr

Δεν είχε χρήματα ούτε για Ενοίκιο. Αυτό το μικρό θαύμα που έκανε στο Εσωτερικό του θα βάλει Πολλούς σε…πειρασμό!

Αυτή η γυναίκα θώρησε πως δεν ήταν απαραίτητο να ζει σε μεγάλο σπίτι ή να έχει πολλά υπάρχοντα και έτσι αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα μικροσκοπικό σπίτι.

Με τις λίγες οικονομίες που είχε φαινόταν να είναι το καλύτερο σενάριο. Η Michelle “MJ” Boyle έχτισε το σπίτι αφού τα παιδιά της μεγάλωσαν και έφτιαξαν τις δικές τους οικογένειες.

Είχε παντρευτεί και είχε χωρίσει δύο φορές, χάνοντας δύο σπίτια μετά τα διαζύγια. Ως ανύπαντρη μητέρα, ζούσε με λίγα χρήματα και δεν είχε πλάνο συνταξιοδότησης.

Έτσι, με την βοήθεια φίλων και εργολάβων, κατάφερε να χτίσει μόνη της ένα πολύ όμορφο σπίτι για τα γεράματά της.

To σπίτι της έχει 2,5 μέτρα πλάτος, 7,5 μέτρα μήκος και είναι υπέροχο. Τώρα, έχει αρχίσει να χτίζει περισσότερα παρόμοια σπίτια για να τα νοικιάσει, ώστε να έχει λίγο επιπλέον εισόδημα.«Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το πόσο ενθουσιασμένη είμαι που προχωράω στην επόμενη φάση της ζωής μου. Επειδή έχουν φύγει τα παιδιά μου πλέον, δεν χρειάζεται να μένω σε μεγάλο σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, αυλή και γκαράζ…»

«Κάποιοι καπνίζουν, γυμνάζονται ή βρίσκουν άλλους τρόπους να ανακουφίζονται από το άγχος. Αλλά για μένα, αυτό είναι το σπίτι μου. Είναι το μέρος όπου χαλαρώνω και μου δίνει προκλήσεις να ξεπεράσω και προβλήματα να λύσω. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον κόσμο και την ζωή μου που δεν μπορώ να λύσω, οπότε ανυπομονώ να λύσω αυτά που μπορώ.»«Δεν νομίζω να υπάρχουν και άλλοι τόσο συναισθηματικά δεμένοι με το σπίτι τους αλλά νιώθω ότι πρέπει να κοιτάξω το μέλλον και να στρέψω την ενέργειά μου σε αυτό που έρχεται και είναι αρκετά τρομακτικό.»

Δείτε την ιστορία της αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr