Ριχάρδος: Στην Ασφάλεια Πασίγνωστου Πολιτικού ο Αστυνομικός που Εμπλέκεται στο Κύκλωμα!

– Την ανακοίνωση για την εμπλοκή του αστυνομικού στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού έκανε το ίδιο το γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου – Ο αστυνομικός είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του Επιτρόπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες – Ζητήθηκε η άμεση επιστροφή στην υπηρεσία του
Στην ασφάλεια του Έλληνα Επιτρόπου αρμόδιου για την Μετανάστευση Δημήτρη Αβραμόπουλου ανήκε ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, όπως αποκάλυψε το ίδιο το γραφείο του Επιτρόπου.

Το Πολιτικό Γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου γνωστοποίησε ότι ο αστυνομικός επέστρεψε στην υπηρεσία του.

Ειδικότερα: από το Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου ανακοινώθηκε ότι ο αστυνομικός, που είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του Επιτρόπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, στη συνέχεια μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Ριχάρδου, ζητήθηκε η άμεση επιστροφή του στην υπηρεσία του.

Για την όποια εξωυπηρεσιακή του απασχόληση, όταν αποσπάσθηκε, ουδεμία γνώση ή πληροφόρηση είχε, τόσο η υπηρεσία του όσο και ο υπεύθυνος της ομάδας ασφαλείας του Επιτρόπου, διευκρινίζεται εξάλλου.

Ο ρόλος του Αστυνομικού

Ο αστυνομικός της Διεύθυνσης Επισήμων που συνελήφθη από τους πρώτους κατηγορούμενος για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση, παρ’ ολίγον να τινάξει στον αέρα την επιχείρηση της Ασφάλειας Αμαρουσίου, καθώς ο Ριχάρδος είχε προλάβει να έχει… ενημέρωση από τον ίδιο! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο προανακριτικό υλικό της Ασφάλειας, στης 25 του μήνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμαρουσίου ήταν έτοιμοι να εξαπολύσουν την γιγαντιαία επιχείρησή τους προκειμένου να εξαρθρώσουν το δαιδαλώδες κύκλωμα.

Ξαφνικά αντιλαμβάνονται πως ο αστυνομικός της Επισήμων έχει προλάβει να πάρει τηλέφωνο τον ενεχυροδανειστή. Ο Ριχάρδος ενημερώθηκε να είναι προσεχτικός, διότι κάτι ετοιμάζουν για αυτόν. Αμέσως η επιχείρηση ακυρώθηκε και την αμέσως επόμενη ημέρα κάλεσαν τον αστυνομικό στην Ασφάλεια όπου και τον συνέλαβαν επί τόπου. Την αμέσως επόμενη ημέρα εκδηλώθηκε άμεσα η επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος.

ΠΗΓΗ: newsit.gr