Εφιαλτικές ώρες πέρασαν η εγκυμονούσα Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος

Παρά το γεγονός πως η ίδια δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει το γεγονός είναι γνωστό πως η Τζούλια Νόβα περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο. Το ζευγάρι τα τελευταία 24ωρα έζησε στιγμές αγωνίας καθώς το σπίτι τους βρέθηκε εκτεθειμένο πολύ κοντά στην φωτιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στη Secret, η ξανθιά καλλονή και ο επιχειρηματίας που μένουν στον Άγιο Στέφανο και η φωτιά έφτασε αρκετά κοντά τους. Η παρουσιάστρια μιλώντας στην εφημερίδα, δήλωσε για τον εφιάλτη που έζησαν:

Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα
«Αρχικά τρομοκρατηθήκαμε την πορεία της φωτιάς στη Ροδόπολη και τον Διόνυσο. Είδαμε τους καπνούς και μας είπαν ότι το μέτωπο μεγάλωνε συνεχώς. Ο σύντροφός μου έχει μία μπυραρία στη Ροδόπολη και η φωτιά ήταν στα 500 μέτρα από το μαγαζί.

Αμέσως κινητοποιήθηκε και πήγε να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί, αλλά και να σβήσει τη φωτιά, βρήκε κάποιους εθελοντές, οι οποίοι τον έβαλαν στην ομάδα τους και ξεκίνησαν να σβήνουν όλοι μαζί. Περιόρισαν τη φωτιά και το μαγαζί σώθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες».

Ωστόσο, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος έζησαν και δεύτερη φωτιά στον Άγιο Στέφανο, όπου βρίσκεται το σπίτι τους και μένουν μόνιμα. «Φοβηθήκαμε πολύ να μη φτάσει η φωτιά στα σπίτια του Αγίου Στεφάνου. Ο σύντροφός μου, που είναι ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έφυγε από το σπίτι και πήγε για άλλη μια φορά να βοηθήσει με άλλους εθελοντές στην κατάσβεση της φωτιάς. Ήρθε στο σπίτι στις 7.30 το πρωί. Τελικά είχαν καταφέρει να σβήσουν την επέκταση της πυρκαγιάς. Νιώθω υπερήφανη για εκείνον που έκανε ό,τι μπορούσε από την πρώτη στιγμή»