Ρένος Ρώτας: «Το μόνο που χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες»

Συγκλονισμένος με όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Λιγνάδη, είναι και ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, ο οποίος θεωρούσε πως του χρωστάει επειδή τον βοήθησε χωρίς να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

Οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίζονται, με τον Αλέξη Κούγια ωστόσο να υποστηρίζει πως η δικογραφία της υπόθεσης έχει ελάχιστα στοιχεία.

Ωστόσο, και ο απόφοιτος της σχολής Εθνικού Θεάτρου και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, Ρένος Ρώτας, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και τόνισε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βοήθησε χωρίς να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

«Μέχρι τώρα, με το χέρι στην καρδιά, νόμιζα ότι στον κύριο Λιγνάδη χρωστάω, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση στην οποία όντας νέος θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση. Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται ότι το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το λέω γιατί το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο και μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», λέει χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας.