Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αυτές είναι οι δύο τραγουδίστριες που έγιναν μαλλιά κουβάρια
Www.true.gr

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αυτές είναι οι δύο τραγουδίστριες που έγιναν μαλλιά κουβάρια

Η μία έφυγε τελικά από την εκπομπή!

Δύο απρόσμενα περιστατικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το εορταστικό Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η Espresso, δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο τραγουδιστριών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, λοιπόν, πρόκειται για τις Αποστολία Ζώη και Demy. Η Αποστολία ήταν αυτή που έδειξε καθαρά την ενόχλησή της, επειδή δεν της επέτρεψαν να τραγουδήσει περισσότερο από όσο είχε προγραμματίσει. Η Demy δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη, όταν της έδειξαν το σημείο όπου έπρεπε να καθίσει. Η ίδια προτιμούσε να βρίσκεται κάπου πιο κεντρικά κι επειδή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά της, αποφάσισε να αποχωρήσει από το γύρισμα.


Δείτε εδώ όσα είπε ο παρουσιαστής στον αέρα…
https://youtu.be/ksZiuDnjqeE

Η μία έκανε χαμό επειδή δεν τραγούδησε περισσότερο και η άλλη έφυγε επειδή δεν κάθισε δίπλα στον βασικό καλεσμένο!
Δύο απρόσμενα περιστατικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το εορταστικό Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής ανέφερε στο Πρωινό τα εξής:

«Στο γύρισμα για το εορταστικό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε μεγάλη μανούρα από δύο τραγουδίστριες. Η μία τραγουδίστρια ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο και δεν την άφησαν και τα έκανε χάλια. Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε γιατί ήθελε να την βάλουν δίπλα στον βασικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα του κι έτσι προτίμησε να σηκωθεί και να φύγει».

ΠΗΓΗ: tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr