Ραμόνα Βλαντή: Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks πριν μερικά χρόνια. Με αφορμή την πρεμιέρα του GNTM 5, μίλησε στην κάμερα για το παιχνίδι μόδας. Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν πως της φάνηκε η έναρξη και οι κριτές του παιχνιδιού και η Ραμόνα Βλαντή επέμενε πως οι τρεις από τους κριτές έχουν…παλιακές απόψεις και η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μεν φρέσκια αλλά…πλαστική από πάνω ως κάτω.

Ραμόνα Βλαντή: Σχολιάζει το GNTM 5
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για την πρεμιέρα του GNTM, ενώ θέλησε να σχολιάσει τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή:

“Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της.

Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή… Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες”.