Ραλλία Χρηστίδου: «Μου πρόσφεραν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα»
Www.true.gr

Ραλλία Χρηστίδου: «Μου πρόσφεραν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα»

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι στα 40 μου θα γίνω βουλευτής, ούτε ότι στα 24 μου θα με γνωρίσει όλη η Ελλάδα» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία υπήρξε διαγωνιζόμενη στο Fame Story

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και την Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια για την πρόσφατη μονταρισμένη φωτογραφία της από το βήμα της Βουλής, καθώς και την προσβλητική ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού.

«Ήταν μια φωτογραφία από την ομιλία στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό και φορούσα το σακάκι μου και το πουκάμισο. Έβγαλαν το πουκάμισο κι έβαλαν το μπούστο μου από μία μου εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί» εξήγησε η ίδια. «Στην περίπτωση του κύριου Γρηγόρη Ψαριανού συνηθίζει πολλές φορές να κάνει σεξιστικές επιθέσεις, έκανε σχόλιο ενδεχομένως αντίστοιχο της δικής του προσωπικότητας ενδεχομένως και του στείλαμε εξώδικο. Μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Συνεπώς μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δεκαπενθήμερο θα κατατεθεί η αγωγή» αποκάλυψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάϊο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του "Παραλλία". Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως ΕΝΤΟΣ της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του.#ΜΗΔΕΝΙΚΗ_ΑΝΟΧΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallia Christidou Official (@rallia_) στις


Η Ραλλία Χρηστίδου η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως διαγωνιζόμενη στο Fame Story 2 πριν ξεκινήσει την καριέρα της στο τραγούδι, αναφέρθηκε και σε eκείνη την περίοδο της ζωής της: «Δεν κυνήγησα ποτέ τα χρήματα. Βγαίνοντας από το παιχνίδι είχα προτάσεις για δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μου έδιναν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα. Δεν ήθελα να βγάλω χρήματα ως παίκτρια» τόνισε η εκλεγμένη από τον Ιούλιο του 2019 βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr