Ραγκούσης: Να διαγράψει τον Βενιζέλο η Γεννηματά! Κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ με την απόφαση του να μην αξιοποιήσει τη λίστα Λαγκάρντ

«Εάν θέλει η Φώφη Γεννηματά μπορεί να σχηματιστεί πλειοψηφία για την εκκίνηση μίας προοδευτικής μεταρρύθμισης του Συντάγματος… Θα το κάνει ή θα ταυτιστεί για ακόμη μία φορά με τον Μητσοτάκη» αναρωτήθηκε μιλώντας σε εκπομπή του Κόντρα, το βράδυ της Τρίτης (30/10), ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Όπως είπε στην συνέχεια, ο κ. Ραγκούσης: «Άλλωστε είναι σαφής η γραμμή Βενιζέλου. Έχει πει με καθαρότητα όχι σε όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, να ηττηθεί σε όλα τα θέματα. Τι πάει να πει αυτό; Με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή την γραμμή ακολουθεί η κα Γεννηματά».

Μάλιστα, ο Γιάννης Ραγκούσης, προέτρεψε την Φώφη Γεννηματά να διαγράψει τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το κόμμα. «Κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ με την απόφαση του, ουσιαστικά να προσπαθήσει να μην αξιοποιήσει τη λίστα Λαγκάρντ. Η Γεννηματά να του πει να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και ότι δεν μπορεί να ανήκει πλέον, στην κοινοβουλευτική ομάδα» είπε μεταξύ άλλων.

Πάντως, ο κ. Ραγκούσης, διαβεβαίωσε πως: «Θα δώσω μάχη για την Προοδευτική Παράταξη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: thecaller.gr