Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τα 5 χρόνια από το θάνατο του πατέρα του

Πέντε χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή και ο γιος του Γιάννης Βαρδής δεν υπάρχει στιγμή που να μην το σκέφτεται. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχασε τη μάχη για τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και όλους τους θαυμαστές του.

Ο γιος του Γιάννης Βαρδής δεν ξεχνά την θλιβερή επέτειο από το χαμό του και ραγίζει καρδιές με το συγκινητικό του μήνυμα στα social media:

«Ήρθε η αναθεματισμένη μέρα σου. 5 χρόνια σήμερα μπαμπά. Πως περνάει έτσι ο καιρός δεν το πιστεύω ούτε εγώ που το ζω και σε σκέφτομαι καθημερινά. Μεγάλος ο πόνος ακόμα. Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει ποτέ αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η απουσία σου.

Λείπει η παρέα σου, το γέλιο σου μέσα στο σπίτι, οι πλάκες σου, ο θυμός σου, οι συμβουλές σου, η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία. Μεγάλο το κενό. Μεγάλο και το μουσικό κενό που άφησες. Αλλάζουν οι εποχές. Σκέφτομαι πόσο λείπεις απ’ τη μουσική μας. Κάπου διάβασα πως όταν έφυγε ο Βαρδής πήρε μαζί του και την ελληνική μουσική. Σκληρό αλλά έχει δόση αλήθειας. Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να θυμάσαι πως ο γιος σου σε αγαπάει όσο κανένας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή : tlife.gr