Ραγίζει καρδιές η κόρη της Βέτας Μπετίνη! – «Αχ μάνα μου…»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βέτα Μπετίνη έφυγε από την ζωή το 2017, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Με αφορμή την εορτή του Αγ. Φανουρίου, η κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα συγκλονιστικό κείμενο, αφού όπως λέει η ίδια: «Κάθε χρόνο.. τέτοια μέρα… από νωρίς το πρωί το σπίτι μοσχομύριζε με τις Φανουρόπιτες σου».

Η Λιάνα Καραγιαννίδου, έγραψε στο Facebook:

«..για πολλά χρόνια… μπορεί και 20… μπορεί και παραπάνω… κάθε χρόνο.. τέτοια μέρα… από νωρίς το πρωί το σπίτι μοσχομύριζε με τις Φανουρόπιτες σου… πολλές… για όλους… «μην ανησυχείς, θα σου φτιάξω εγώ ένα ταψάκι και όταν θα τις διαβάζει ο παπάς θα σε πάρω για να κάνεις τις ευχές σου» έλεγε σε όσους δεν θα πήγαιναν… και το ξέρουν όλοι σου οι φίλοι… πως είχες τις δικές σου συνομιλίες με το Φανούρη όπως έλεγες… ναι μίλαγες με τον Άγιο σαν να ήταν ένας κολλητός σου που είχε φωτιστεί… πήγαμε το Ελισαβετάκι εκεί το πρώτο της καλοκαίρι το 2009… ούτε 5 μηνών δεν ήταν… σπουδαία γιορτή για σένα… «ότι του ζητάω μου το κάνει ο Φανούρης!» Έλεγες…
…και εγώ φέτος αναρωτιέμαι …τί να του ζήτησες πέρυσι…. και πως φέτος εγώ θα πάω χωρίς εσένα… μανούλα μου… πόσο πολύ μου λείπεις να ήξερες….. αχ μάνα μου… κάθε χρόνο ραντεβού στον Φανούρη με την Καιτούλα, την Λίνα, την Μαρία, τον Τζώρτζη και την Γεωργία άλλες φορές… με τον Χάρη… φέτος… πώς χωρίς εσένα…»

Πηγη youweekly.gr