Ραγίζει Καρδιές η Δικηγόρος που Τραυματίστηκε από την Φωτοβολίδα. Η Συγκινητική Ανάρτηση στο Facebook που Σαρώνει στο Διαδίκτυο.
Www.true.gr

Ραγίζει Καρδιές η Δικηγόρος που Τραυματίστηκε από την Φωτοβολίδα. Η Συγκινητική Ανάρτηση στο Facebook που Σαρώνει στο Διαδίκτυο.

Σχεδόν ένα μήνα μετά από τον τραυματισμό της από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από την πορεία για την 17η Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, η Αναστασία Τσουκαλά. Η δικηγόρος με ένα συγκλονιστικό post στο Facebook ευχαρίστησε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται όσους την βοήθησαν.
«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό. Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, σκληρή σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της.

Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους. Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς που με βοηθήσατε την ώρα του συμβάντος και μου συμπαρασταθήκατε όλον αυτό τον καιρό.

Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο» αναφέρει στο «δυνατό» μήνυμα της

Το χρονικό του σοβαρού τραυματισμού τηςΗ δικηγόρος τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (17.11.2017) από ναυτική φωτοβολίδα που περιείχε φώσφορο στα επεισόδια στα Εξάρχεια, μετά από την πορεία του Πολυτεχνείου.Η Αναστασία Τσουκαλά, την ώρα των επεισοδίων στα Εξάρχεια ήταν μαζί με τους φωτορεπόρτερ που κάλυπταν την πορεία στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη. Οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν με ευθεία βολή τη φωτοβολίδα σημαδεύοντας αστυνομικούς των ΜAT.

Ωστόσο, η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου που ούρλιαζε από τους πόνους. Η φωτοβολίδα που την τραυμάτισε σοβαρά είναι ναυτικού τύπου, ενώ η φλόγα της, προκάλεσε εσωτερικά εγκαύματα. Μάλιστα, μέσα στο πόδι της φέρεται να άνοιξε και το μικρό «αλεξίπτωτο» που έχουν αυτού του τύπου οι φωτοβολίδες

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr