Ράγισε Καρδιές η Καθαρίστρια στο Βόλο. Το Ίδρυμα, τα 9 Αδέρφια και η Κουβέντα που μας Συγκλόνισε

Ελεύθερη αφέθηκε με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας η 53χρονη καθαρίστρια του Βόλου. Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της ενόψει της αναίρεσης που εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Η γυναίκα κρατούνταν στις φυλακές της Θήβας, καθώς παραποίησε, πριν από 18 χρόνια, το απολυτήριο του δημοτικού, ώστε να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό στο Βόλο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είδε την έξοδο της φυλακής λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο. Μάλιστα, λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι της μίλησε ζωντανά στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που έζησα. Ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και όλο αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο… Φοβήθηκε μη μου πάρει τα παιδιά η πρόνοια γιατί ζούσαμε φτωχικά… Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω στη φυλακή… Θα συνεχίσω το σχολείο τώρα… Οι συγκρατούμενές μου με αντιμετώπισαν καλά, έκανα και δύο φίλες εκεί μέσα, από τις οποίες έπαιρνα δύναμη… Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε για το αδίκημα που έκανα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ… Πιστεύω οι δικαστές να είναι πιο ανθρώπινοι από εδώ και πέρα και οι ποινές λίγο πιο ελαφριές…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

[Tlife]