Ράγισαν και οι Πέτρες στην Κηδεία του φοιτητή που βρέθηκε Νεκρός στην Κάλυμνο. ΤΙ Λέει το 2ο Πόρισμα;
Www.true.gr

Ράγισαν και οι Πέτρες στην Κηδεία του φοιτητή που βρέθηκε Νεκρός στην Κάλυμνο. ΤΙ Λέει το 2ο Πόρισμα;

– Απαρηγόρητη είναι η οικογένειά του – Στο νεκροταφείο πήγαν και συμφοιτητές του για το τελευταίο «αντίο» – Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης που θα βγουν τις επόμενες ημέρες – Η οικογένεια του φοιτητή επιμένει ότι πρόκειται για έγκλημα και όχι για δυστύχημα
Η κηδεία του Νίκου Χατζηπαύλου έγινε αργά το μεσημέρι, από το Γ’ νεκροταφείο Αθηνών. Τα μικρότερα αδέρφια του δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Απαρηγόρητη η μητέρα του, αποχαιρέτησε για πάντα τον αδικοχαμένο γιο της, που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς, μόλις στα 21 χρόνια του.

Στο νεκροταφείο πήγαν συμφοιτητές του αλλά και άνθρωποι που συγκλονίστηκαν από το τόσο τραγικό τέλος του. Η σορός του βρέθηκε μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων στην Κάλυμνο. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε πρώτος τη σορό του, είπε πως πρόκειται για ένα δυστύχημα. Πως ο Νίκος έπεσε από τον βράχο και ξεψύχησε 2 ημέρες μετά, αβοήθητος και σοβαρά τραυματισμένος.

Η οικογένειά του ωστόσο, δε σταμάτησε ούτε στιγμή να λέει ότι ο Νίκος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ποτέ δεν δέχθηκε τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στον νεαρό. Τώρα, μέσα στον πόνο της, η οικογένεια περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής, που αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες.

Τι αποκαλύπτει η δεύτερη ιατροδικαστική εξέτασηΟι πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης, λένε ότι υπάρχουν αρκετές και σημαντικές διαφοροποιήσεις από την πρώτη. Σύμφωνα με τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας, «η πρώτη ενημέρωση που έχουμε από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, ο οποίος παρίστατο (στην ιατροδικαστική) μαζί με τριμελή επιτροπή του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ότι υπάρχει μια σοβαρή διαφοροποίηση σε σχέση με τα ευρήματα της πρώτης ιατροδικαστικής. Την αποτίμηση αυτών των ευρημάτων θα την έχουμε σε 10 με 15 μέρες…»

«Εμείς μιλούμε για εγκληματική ενέργεια. Πλέον με το νέο αίτημα που ικανοποιήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών Ρόδου (για δεύτερη ιατροδικαστική), θεωρώ ότι εφενός έχει χαθεί χρόνος για κρίσιμα στοιχεία, αλλά ήδη από τα νέα ευρήματα υπάρχει μια διαφοροποίηση. Δεν υπάρχει χτύπημα στα πλευρά και στη σπλήνα και υπάρχουν τουλάχιστον 11 χτυπήματα περιμετρικά του κεφαλιού» είχε πει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος, στην εκπομπή LiveNews. Θυμηθείτε:

https://www.youtube.com/watch?v=BqAaLXFvxGYΣύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί τις προηγούμενες ημέρες στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, αν και στην πρώτη εξέταση ο ιατροδικαστής «είδε» ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά (γεγονός που δικαιολογούσε μεταξύ άλλων και το πόρισμά του ότι ο φοιτητής πέθανε μετά από πτώση από βράχο) τώρα, η νέα ιατροδικαστική, δεν έδειξε τίποτα από τα δύο. Ούτε ρήξη σπλήνας, ούτε κατάγματα στα πλευρά δηλαδή…

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι από τη νέα ιατροδικαστική εξέταση, δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση. Στη σορό του φοιτητή πάντως, έγινε και ακτινοσκόπηση για να φανεί πιο ξεκάθαρα, τι κατάγματα είχε.

Τώρα, η οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου, περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής, με την ελπίδα να λάβει οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του…

Πηγή Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr