Ράγισαν Καρδιές! Έτσι Αποχαιρέτησε ο Γιώργος Λιανός τον τον Άγρια Δολοφονημένο Εικονολήπτη του Survivor… Θρήνος στο Παιχνίδι…

Νεκρός από την επίθεση δύο ληστών έπεσε προχθες ένας καμεραμάν του τουρκικού και ελληνικού Survivor, στην πόλη Law Terrenaw της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Με βάση τις πληροφορίες της Hurriyet, ο Αλπέρ Αγιουτσίν δέχθηκε επίθεση στον δρόμο από δύο ληστές που προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα του. Ο Αλπέρ Αγιουτσίν είχε τελειώσει τη βάρδιά του στα γυρίσματα στο Survivor και περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο.

https://www.instagram.com/p/BkiTC3HD3Ur/?utm_source=ig_embed

Κατά πληροφορίες, ο Αλπέρ Αγιουτσίν μόλις δέχθηκε την επίθεση των ληστών αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν στην καρδιά, με συνέπεια να πέσει νεκρός.

Η αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας συνέλαβε αργότερα τους δύο ληστές και δολοφόνους του Αγιουτσίν

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο και τη λύπη μου με λόγια. Μακάρι ο ουρανός να είναι το σπίτι σου, αδερφέ μου», σχολίασε σοκαρισμένος ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε ένα tweet, καταδικάζοντας την «απάνθρωπη επίθεση».


Και ο Γιώργος Λιανός ωστόσο, μέσα από ένα Insta Story, αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του: «Όλοι είναι σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. RIP Alper».