Ραγδαίες εξελίξεις: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος που Aπήχθη στον Πειραιά;

Θρίλερ από σήμερα το πρωί στον Πειραιά με την απαγωγή του Έλληνα επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου!

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας; Πρόκειται για 50χρονο πατέρα τριών παιδιών με μεγάλη δράση και προσφορά στο λιμάνι του Πειραιά.

Η είδηση της απαγωγής του σκόρπισε πανικό στην οικογένειά του και στους εργαζόμενους του. Είναι ένας επιχειρηματίας που ταξιδεύει συχνά για να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες που αφορούν σε τελωνειακά θέματα και προμήθειες πλοίων!


Πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο, όπου τον απήγαγαν βρισκόταν και η μητέρα του, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα απαγωγής!

Δεν είχε καμία ανησυχία, ούτε έπαιρνε μέτρα προφύλαξης λέει ο Νίκος Μαυρίκος. Πως περιγράφει τη στιγμή της απαγωγής του εξαδέλφου του έξω από το σπίτι του στον Πειραιά. Κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς ως τώρα.
Η απαγωγή έγινε στις 08:30 έξω από το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά. Και έγινε με κινηματογραφικό τρόπο αφού οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές, φορούσαν μπλούζες των ΕΚΑΜ! Όπως περιγράφει στο Newsit.gr ο εξάδελφος του επιχειρηματία, επίσης γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιαστών Πλοίων, ο 50χρονος κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ του σπιτιού του για να πάρει το αυτοκίνητό του.

Όπως περιγράφει ο Νίκος Μαυρίκος στο newsit.gr οι δράστες φαίνεται ότι τον περίμεναν. Τρία άτομα τον πλησίασαν ενώ πήγαινε προς το πάρκινγκ και τον πήραν “σηκωτό”, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο όπου υπήρχε και τέταρτος δράστης στη θέση του οδηγού. Ο επιχειρηματίας λέει στο newsit.gr πως ακόμη οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει ούτε με την οικογένεια, ούτε και με την αστυνομία. Καλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό και μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον επιχειρηματία, κατέβηκε στον δρόμο και μια γυναίκα.


“Δεν δεχόταν απειλές”, λέει ο εξάδελφος του επιχειρηματία
Μιλήσαμε τελευταία φορά την Τρίτη, λέει ο Νίκος Μαυρίκος. Ο εξάδελφός του είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στην Παύλιανη. Επέστρεψε χθες το μεσημέρι. Δεν είχε καμία ανησυχία, λέει ο εξάδελφός του που περιγράφει στο newsit.gr το θύμα δεν είχε εκφράσει κάποια ανησυχία, ενώ δεν διέθετε φρουρά, ούτε είχε άδεια οπλοφορίας.

Ο ίδιος άνθρωπος, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου” στον ΣΚΑΙ, διέψευσε τις πληροφορίες πως στο παρελθόν υπήρξε απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία. Όπως αποκάλυψε, ήταν η δική του επιχείρηση που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης αλλά από… λάθος, όπως είπε.

Δείτε τι δήλωσε στην εκπομπή

Πηγη newsit.gr