Ραγδαίες Εξελίξεις. Έθαψαν Σε χωράφι τον 70χρονο Κτηνοτρόφο και το Αυτοκίνητό του. Βρέθηκε το πτώμα

Εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει την Κρήτη. Εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου κτηνοτρόφου που είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο.
Το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Παντελής Δουρουντάκης: Τον σκέπασαν με χαλίκια

Όπως γράφει το flashnews, το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα απο χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης..

Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά την δολοφονία του 70χρονου, οι δράστες μετέφεραν το αυτοκίνητο με τον νεκρό σε νταλίκα και στην συνέχεια τον πήγαν στην περιοχή του Αλικιανού, όπου και τον έθαψαν προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο ίχνος στην διάρκεια των ερευνών.

Πάντως πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και η επιχείρηση έγινε εν αγνοία του από τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν την περιοχή και είχαν σχεδιάσει την πράξη τους.

Μάλιστα στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νταλίκα είχε οδηγηθει στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σούδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί. 44 και 39 ετών, ομολόγησαν την πράξη τους και το πρωί οδηγούνται στον Ανακριτή για την απολογία τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα και το αυτοκίνητο


«Έσπασε» ο ένας αδελφός

Όπως αναφέρει το cretalive, οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ήταν που υπέδειξαν το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου Παντελή Δουρουντάκη καθώς και το αυτοκίνητό του, ενώ ανατριχίλα προκάλεσε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος και το όχημα βρέθηκαν θαμμένοι στο ίδιο σημείο όπου είχε ψάξει η Αστυνομία, από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλικιανού, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από το σημείο όπου είχαν σκάψει, καθώς από την αρχή φαίνεται πως υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία στις Αρχές.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο αδερφούς, υποδεικνύοντας το σημείο ενόψει και των σημερινών απολογιών.

πηγή: newsit.gr