Πυροσβέστης έσωσε έγκυο γυναίκα από τροχαίο ατύχημα και κοίμισε στην αγκαλιά του το 4 μηνών κoριτσάκι της

Μια φωτογραφία ενός πυροσβέστη που κοιμίζει στην αγκαλιά του ένα μικρό κορίτσι έχει προκαλέσει τη συγκίνηση πολλών ανθρώπων παγκοσμίως.

“Στιγμές όπως αυτή, μου υπενθυμίζουν πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δουλεύω,” δήλωσε ο πυροσβέστης Chris Blazek, σε δήλωσή του σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου που έλαβε χώρα στο Chattanooga του Tennessee.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Chattanooga μοιράστηκε τη φωτογραφία του στο Facebook, όπου εξαπλώθηκε γρήγορα, συγκεντρώνοντας πάνω από 2.000 κοινοποιήσεις.

Ο Blazek εξαντλήθηκε μετά την παρέμβασή του σε ένα φλεγόμενο σπίτι και μόλις γύρισε πίσω στην υπηρεσία, δέχθηκε μια κλήση για ένα τροχαίο ατύχημα.

Μία έγκυος μητέρα οδηγούσε το αυτοκίνητο που είχε τρακάρει και είχε τις τρεις μικρές κόρες της, ηλικίας από 7 ετών έως τεσσάρων μηνών, στο πίσω κάθισμα.

“Η μητέρα ούρλιαζε επειδή είχε πόνους στην κοιλιά και την πλάτη,” θυμάται ο Blazek.

“Τα δύο μεγάλα κορίτσια ήταν μια χαρά, αλλά το μωρό έκλαιγε. Έτσι το έβγαλα από το κάθισμα του αυτοκινήτου και το έλεγξα για να βεβαιωθώ ότι ήταν εντάξει,” είπε ο πυροσβέστης.

“Αμέσως έβαλε το κεφάλι του στον ώμο μου. Λίγο αργότερα, αφού είδα ότι οι άντρες μου τα είχαν όλα υπό έλεγχο, είπα να ξαπλώσω με τη νέα μου φίλη. Κι εκείνη, κοιμήθηκε αμέσως στα χέρια μου.”

Η μητέρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις και οι πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν τα άλλα μέλη της οικογένειας των κοριτσιών.

πηγή: goldbar43.com