Πτώση» του πίνακα του Πικάσο : Κράξιμο από BBC.. "επικό τρολάρισμα" από ΙΚΕΑ και Πλαίσιο.
Www.true.gr

Πτώση» του πίνακα του Πικάσο : Κράξιμο από BBC.. «επικό τρολάρισμα» από ΙΚΕΑ και Πλαίσιο.

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις με έναν πίνακα του Πικάσο είναι να σου πέσει στο πάτωμα, ειδικά αν τον έχεις ξαναβρεί μετά από 9 χρόνια.

Αυτή είναι η εισαγωγή στο θέμα που έχει στην πρώτη του σελίδα το BBC και περιλαμβάνει και το βίντεο με την πτώση του πίνακα στην χθεσινή παρουσίαση.

Αφού αναφέρεται στα έργα που είχαν κλαπεί και βρέθηκαν μετά από 9 χρόνια, το BBC αναφέρει ότι την ώρα της παρουσίασης ο πίνακας του Πικάσο έπεσε στο πάτωμα.

Μια απλή και οικονομική «λύση» προτείνουν η Ikea και το «Πλαίσιο» μέσω των λογστο Facebook για να αποφευχθούν περιστατικά όπως το χθεσινό με τον πίνακα του Πικάσο


Το περιστατικό με το «γλίστρημα» του πίνακα του Πικάσο από τον πάγκο που είχε τοποθετηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, στη διάρκεια παρουσίασης της εξιχνίασης της υπόθεσης κλοπής στην Εθνική Πινακοθήκη, προκάλεσε σωρεία σχολίων στα social media.

Σε αναρτήσεις με εξαιρετικό χιούμορ, προχώρησαν και η επίσημες Facebook σελίδες της αλυσίδας καταστημάτων Ikea στην Ελλάδα, αλλά και το «Πλαίσιο» οι οποίες παρουσίασαν μια απλή και οικονομική «λύση» για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον!


Δείτε τις αναρτήσεις

Πηγή : protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr