Πτολεμαΐδα: Κλείδωσαν το σχολείο για το τριήμερο, αλλά ξέχασαν μέσα καθηγήτρια, μαθητές και καθαρίστρια
Www.true.gr

Πτολεμαΐδα: Κλείδωσαν το σχολείο για το τριήμερο, αλλά ξέχασαν μέσα καθηγήτρια, μαθητές και καθαρίστρια

Στο 1 Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας κλείδωσαν το σχολείο για του Αγίου Πνεύματος, αλλά ξέχασαν μέσα καθηγήτρια, τέσσερις μαθητές και μία καθαρίστρια.

Μυθικά πράγματα στο 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας, την προηγούμενη Παρασκευή…

Όπως αναφέρει το «e-ptolemeos» η τάξη της Α΄ Λυκείου που έκανε μάθημα την τελευταία ώρα του σχολείου – το μοναδικό τμήμα που είχε μάθημα εκείνη την ώρα- είχε μείνει στην τάξη, με μια καθηγήτρια και τέσσερις μαθητές. Επίσης, στο σχολείο υπήρχε και μια καθαρίστρια, που είχε μείνει πίσω για να τελειώσει την δουλειά της.


Όταν τέλειωσε το μάθημα, όμως, οι μαθητές και η καθηγήτρια, διαπίστωσαν ότι το σχολείο ήταν κλειδωμένο! Η καθαρίστρια δεν είχε κλειδιά, ενώ η άλλη καθαρίστρια που είχε σχολάσει πριν από λίγη ώρα, είχε μεν κλειδιά αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στο σχολείο καθώς είχε σχολάσει.

Στο σχολείο δεν υπήρχε ο διευθυντής, που είχε αποχωρήσει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα, ενώ με την αποχώρηση του έφυγε και ο φύλακας, που επίσης, είχε κλειδιά, μάλιστα είχε κλειδώσει και το προαύλιο.

Συνεπώς, οι μαθητές όταν τέλειωσαν το μάθημα διαπίστωσαν ότι είχαν κλειδωθεί μέσα! Προσπάθησαν να βρουν κάποια ανοιχτή πόρτα και τελικά βρήκαν μια που άνοιγε από μέσα και μπόρεσαν να πάνε στο προαύλιο.

Τότε έγινε χρήση κινητού τηλεφώνου (σ.σ. ευτυχώς ένας μαθητής είχε μαζί του κινητό), ειδοποιήθηκε ο διευθυντής του σχολείου και επέστρεψε προκειμένου να …ξεκλειδώσει τους μαθητές, την καθηγήτρια και την καθαρίστρια που δεν είχε κλειδιά.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr