Ψείρες Τέλος: Σπιτική Συνταγή Εξαφανίζει τις Ψείρες, Μέσα σε Λίγα Λεπτά
Www.true.gr

Ψείρες Τέλος: Σπιτική Συνταγή Εξαφανίζει τις Ψείρες, Μέσα σε Λίγα Λεπτά

Είναι η τρομερή διάγνωση που κανένας γονιός δεν θέλει να ακούσει – τα παιδιά σας έχουν κολλήσει ψείρες. Αυτά τα μικρά πλάσματα μεταδίδονται μέσα από τις αίθουσες διδασκαλίας σε ολόκληρη τη χώρα, ειδικά όταν ο καιρός γίνεται πιο δροσερός και τα καπέλα μοιράζονται στα παιδιά.

Δεν είναι ότι οι ψείρες προκαλούν φαγούρα στο κρανίο σας που σας κάνει να φοβάστε τη διάγνωση, είναι το πόσο δύσκολο είναι να τις ξεφορτωθείτε.

Ανάλογα με το πόσο υπομονετικό είναι το παιδί σας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση ή ένας εφιάλτης στο σπίτι σας.

Οι ψείρες δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, αλλά μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία να τις έχετε στα μαλλιά σας. Επίσης, πολλαπλασιάζονται με ραγδαίους ρυθμούς, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίζετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Γι ‘αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο:


Όχι μόνο είναι φθηνή, αλλά δεν περιέχει χημικές ουσίες και δεν θα χρειαστεί να περάσετε ώρες να ασχολείστε με τις ψείρες.

Θα χρειαστείτε:

  • Μια χτένα για ψείρες
  • Στοματικό διάλυμα
  • Λευκό ξύδι
  • Μια πλαστική σακούλα
  • Πετσέτα

Τι να κάνετε:

1. Βρέξτε τα μαλλιά σας με το στοματικό διάλυμα και στη συνέχεια το καλύψτε τα με πλαστική σακούλα. Αφήστε το να δράσει για μια ώρα. Η μυρωδιά του στοματικού διαλύματος θα οδηγήσει τις ψείρες έξω.


2. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια εφαρμόστε λευκό ξύδι σε αυτά. Αφήστε το ξύδι να μείνει στα μαλλιά σας και καλύψτε το κεφάλι σας με πλαστική σακούλα για άλλη μια ώρα. Το ξύδι βοηθά να απαλλαγούμε από τα αυγά.

3. Τώρα λούστε τα μαλλιά σας με κανονικό σαμπουάν και χτενίστε τα με την χτένα για ψείρες.

Αν τύχει να διαπιστώσετε ότι υπάρχει περιστατικό με ψείρες στο σχολείο, ψεκάστε τα μαλλιά του παιδιού σας με λίγο στοματικό διάλυμα πριν φύγετε από το σπίτι για να τις αποτρέψει να κολλήσουν στο κεφάλι.

Μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια οποιαδήποτε άλλη εύκολη αποδεδειγμένη τεχνική απομάκρυνσης των ψειρών.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr