Ψινάκης: Ποιο Μάτι, ποιοι νεκροί; Υπάρχει μόνο η Μύκονος

Λιγες μέρες αφότου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την εθνική τραγωδία ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα επέστρεψε στα στέκια της Μυκόνου

Στις 24 Ιουλίου ο Ηλίας Ψινάκης, πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και κατηγορούμενος για την εθνική τραγωδία με τους 102 νεκρούς στο Μάτι, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, Αθανάσιου Μαρνέρη, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του. Είχε κληθεί για να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου προκειμένου να προλάβει να ενημερωθεί επί της δικογραφίας.

Στη συνέχεια, επέλεξε να ταξιδεύσει στη Μύκονο – προφανώς όχι για να μελετήσει τη δικογραφία, αφού ίσως έτσι του δινόταν η ευκαιρία να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη το απόγευμα της 23ης Ιουλίου του 2018 στην περιοχή που τον είχε εκλέξει πρώτο πολίτη της. Ο κ.Ψινάκης ξεφαντώνει με την παρέα του στο «Νησί των Ανέμων», στα αγαπημένα του στέκια, όπως φαίνεται από φωτογραφία στα social media. Σα να μην πέρασε μια μέρα για κείνον: Άλλωστε και τότε, το μοιραίο για 102 ανθρώπους απόγευμα ο Ηλίας Ψινάκης και πάλι στη Μύκονο ήταν.

Δείτε παλαιότερες φωτογραφίες από στιγμές διασκέδασης και ευοχίας του κ.Ψινάκη:

Πηγή: protothema.gr