Ψάχνεται ο Βέρτης: To Ξήλωμα της πίστας, η Αλλαγή στο πρόγραμμα και η Οντισιόν στους «μικρούς»

Μαθαίνω πως ο Νίκος Βέρτης προετοιμάζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες για την πρεμιέρα του και έχει άγχος. Λογικό καθώς παρά τις προτάσεις και τις προτροπές που είχε να κάνει φέτος την αρχή μιας μεγάλης συνεργασίας αποφάσισε να πορευτεί μόνος του.

Σε μια σεζόν που θα γίνουν πολύ μεγάλες ενώσεις στα σχήματα (Ρέμος – Βανδή, Πάολα – Σφακιανάκης, Γονίδης – Μακρόπουλος, Μαζωνάκης – Δημητρίου κτλ). Θα αντέξει μια ακόμη σεζόν σόλο;

Και θα μπορέσει να γεμίσει το τριχίλιαρο μαγαζί χωρίς καινούργια τραγούδια; Ήδη λοιπόν έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αλλαγές για να κρατήσει ο Νίκος τον κόσμο του.

Πρώτον το σκηνικό με τις πισίνες κτλ ξηλώνεται και μετά από δύο σεζόν ο κόσμος φέτος θα δει κάτι διαφορετικό. Στο ύφος βέβαια που πλασάρει κλασικά ο Βέρτης.

Μπαλέτα, ακροβατικά κτλ.

Δεύτερον: Μετά από πολλά χρόνια ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να αλλάξει το πρόγραμμά του. Πολύ λιγότερο το πρώτο μέρος πολύ περισσότερο το δεύτερο, το λαϊκό όπου μου λένε πως έχει αποφασίσει να αφαιρέσει κάποια δικά του σουξέ και να βάλει περισσότερες κλασικές διαχρονικές επιτυχίες.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η τελική οντισιόν για τα μικρά ονόματα που θα ανοίγουν το πρόγραμμα αλλά θα καλύπτουν και το διάλειμμά του μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου προγράμματος.

nassosblog