Πρόξενος Ελλάδας σε Νέα Ζηλανδία: Δεν υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες
Www.true.gr

Πρόξενος Ελλάδας σε Νέα Ζηλανδία: Δεν υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες

«Είναι ένας εφιάλτης. Δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στη Νέα Ζηλανδία, είναι πρωτάκουστα», είπε ο Γιώργος Νεονάκης μιλώντας στον «Θέμα 104,6»

Σοκαρισμένος από την φονική επίθεση με τουλάχιστον 40 νεκρούς στο Κράισττσερτς της Νέας Ζηλανδίας, είναι ο Επίτιμος πρόξενος Ελλάδας στην πρωτεύουσα της χώρας Ουέλλινγκτον, Γιώργος Νεονάκης.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, είπε πως «δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες».


«Ίσως να είναι η πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας», είπε σοκαρισμένος από την επίθεση και ανέφερε ότι όπως έχει παρακολουθήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της χώρας του ο ένας από τους δράστες, τις προηγούμενες ημέρες είχε αναρτήσει βίντεο στο youtube, όπου είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

«Είναι ένας εφιάλτης. Η πρωθυπουργός είπε ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση. Τα είχε προετοιμάσει όλα. Δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στη Νέα Ζηλανδία, είναι πρωτάκουστα», είπε ο Γιώργος Νεονάκης.

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr