Προβλήματα για SNIK – Ηλιάνα: «Απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν»
Www.true.gr

Προβλήματα για SNIK – Ηλιάνα: «Απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν»

 

Η κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον SNIK φαίνεται ότι δεν έχει λήξει, με νέα επεισόδια και δηλώσεις να προστίθενται.

Ο παρουσιαστής είχε εγκαλέσει τον ράπερ για τη συμπεριφορά του απέναντι σε ρεπόρτερ του «Πρω1νού» ενώ είχε ειρωνευτεί την Ηλιάνα που τον διάλεξε για νέο της σύντροφο.

Ο τραγουδιστής είχε απαντήσει άμεσα με ένα insta story που σατίριζε τα κιλά του παρουσιαστή με ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι. Αλλά η κόντρα συνεχίστηκε με οπαδούς του τραγουδιστή να επιτίθενται στον Γιώργο Λιάγκα και η πλάκα να σταματάει αφού οι απειλές που δέχτηκε ήταν πολύ σοβαρές.


Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: Οι πρώτες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον SNIK (Pics)

«Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε.


Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, θα με μαχαιρώσουν, «παλιοχοντρέ που τολμάς εσύ να έχεις άποψη». Πολύς κόσμος που τον ξέρει μου είπε ότι όντως ο άνθρωπος είναι φοβικός με τις κάμερες και ότι δεν είναι κακό παιδί», δήλωσε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του, ενώ συμπλήρωσε ειρωνικά ότι ο Snik είναι κουρέας, έχει κουρείο στο Γαλάτσι.

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr