Πρωτόγνωρες εικόνες: Έτσι είναι πλέον τα μπαρ της Μυκόνου μετά το λουκέτο λόγω συνωστισμού

Προσωρινό κλείσιμο του κλαμπ Alemagou στη Μύκονο διέταξαν οι αρχές μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν. Δύο μήνες «λουκέτο» και 20.000 ευρώ πρόστιμο στους ιδιοκτήτες ήταν η απόφαση των ελεγκτών για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Εν μέσω μιας ιδιαίτερα προβληματικής τουριστικής περιόδου οι καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες νυκτερινών μαγαζιών στο νησί είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το «λουκέτο» και το βαρύ πρόστιμο για τον συγχρωτισμό και τοπικά κανάλια μετέφεραν την είδηση πιθανής απεργίας των επαγγελματιών του νησιού.

Μέχρι να γίνει αυτό κάποια από τα νυχτερινά μαγαζιού της Μυκόνου θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν για να μην έχουν την ίδια τύχη, αποφεύγοντας το λουκέτο με κάθε τρόπο.

 

Το Μenshouse έψαξε και βρήκε τις πρώτες εικόνες από τα νέα κλαμπ και μπαρ του νησιού με τις αλλαγές που σχεδόν επιβλήθηκαν από τους ελεγκτές για να παραμείνουν ανοιχτά.

Ντελιβεράδες με ποτά και δυνατή μουσική θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του κλαμπ σε όλο το νησί. Σε δρόμους, παραλίες, ακόμα και μέσα στα ξενοδοχεία κρατώντας τον πολύ κόσμο μακριά από τα κλαμπ. Κάτι σαν λατέρνα του δρόμου αλλά με εσάνς κλαμπ.

Αν δεν πάει ο πελάτης στο μπαρ πάει το μίνι μπαρ στον πελάτη. Κάθε ξαπλώστρα θα έχει το δικό της μίνι μπαρ μετατρέποντας την παραλία σε ένα μεγάλο ανοιχτό μπαρ που κανένας ελεγκτής δε θα μπορεί να τιμωρήσει.

Οι διαφημίσεις των κλαμπ δε θα δείχνουν γεμάτα κλαμπ με τον κόσμο να τρίβεται πάνω στον διπλανό του. Εικόνες ερημικών μπαρ με τοπικούς σελέμπριτις θα εμφανίζονται στις διαφημίσεις του ΕΟΤ για το νησί των ανέμων.

Σερβιτόρες θα σερβίρουν τα ποτά που παρήγγειλαν οι θαμώνες των κλαμπ μέσα στη θάλασσα, όπου ακόμα και να σε ακουμπήσει κάποιος θαμώνας θα βουτάς μπλουμ στο νερό και θα ξεπλένεσαι.

Σε κάθε κλαμπ θα επιτρέπεται ένας πελάτης κάθε 5 λεπτά. Θα ακούει ένα τραγούδι, θα χορεύει, θα πίνει μόνος και θα βγαίνει έξω για να περάσει ο επόμενος. Πρώτοι στη σειρά θα μπαίνουν οι σελέμπριτις του νησιού.

Κρυφά κλαμπ, στο παράδειγμα του κρυφού σχολείου επί τουρκοκρατίας, θα στεγάζονται σε μέρη του νησιού που κανείς δεν περίμενε, Ούτε οι ελεγκτές δε θα μπορούν να τα ανακαλύπτουν και η ύπαρξή τους θα περνάει από στόμα σε στόμα κάθε τουρίστα.

Ιδιοκτήτες του νησιού που πιστεύουν ότι οι ελεγκτές είναι εγκάθετοι με το ίδιο το νησί θα αλλάζουν τις πινακίδες προσπαθώντας να μπερδέψουν τους ελεγκτές που θα πιστεύουν ότι κατέβηκαν σε λάθος νησί.

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδάει στην παραλία σε ειδικά σχεδιασμένο κλουβί από πλεξιγκλάς, με ενσωματωμένες ντουντούκες και μεγάφωνα αντί για κλειστά κλαμπ.

Ελικόπτερα θα ραίνουν τους θαμώνες των κλαμπ με αντισηπτικό και ο αέρας του ελικοπτέρου θα κρατάει σε απόσταση τον έναν θαμώνα από τον άλλον.

Πηγή: menshouse.gr