Την Πρωτοχρονιά Κέρδισε 2 Εκατ. Ευρώ στο Λαχείο. Σήμερα Αποκαλύπτει όλη την Αλήθεια και μας λέει την Ιστορία του
Www.true.gr

Την Πρωτοχρονιά Κέρδισε 2 Εκατ. Ευρώ στο Λαχείο. Σήμερα Αποκαλύπτει όλη την Αλήθεια και μας λέει την Ιστορία του

Λύθηκε το μυστήριο στην Αιτωλοακαρνανία με τον νικητή του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Κέρδισε 2.000.000€ και πλέον κάνει όνειρα. Τα όσα έγιναν παραπέμπουν σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας…
Το λαχείο τον έκανε εκατομμυριούχο και πλέον ο υπερτυχερός από την Αιτωλοακαρνανία κάνει όνειρα απαλλαγμένος από τα άγχη της οικονομικής κρίσης. Τα όσα έγιναν από τη στιγμή που πήρε στα χέρια του τη μαγική πεντάδα, παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία.

Εκατομμυριούχος στο Πρωτοχρονιάτικο λαχείο

Το «θρίλερ» λοιπόν με τον άφαντο υπερτυχερό της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, με κέρδος άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έλαβε τέλος μετά την προσκόμιση του τυχερού λαχνού σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Ο «ξεχασιάρης» υπερτυχερός δήλωσε στον έκπληκτο πράκτορα του ΟΠΑΠ, ότι είχε ξεχάσει την ύπαρξη μίας 5αδας λαχνών, σε συρτάρι του σπιτιού του και ζήτησε να του πει, αν έχει κερδίσει.

Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ, βέβαια, όταν διαπίστωσε ότι ο πελάτης του αγνοούσε ότι εκείνος ήταν ο νικητής της πρωτοχρονιάτικης κλήρωσης, του ζήτησε να καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα, φοβούμενος για την υγεία του υπερυχερού μόλις θα μάθαινε τα χαρμόσυνα μαντάτα. Τελικά, ο νικητής το πήρε ψύχραιμα, ενώ όπως είναι φυσικό διατήρησε την ανωνυμία του, αποφεύγοντας τις κρούσεις για δανεικά κι αγύριστα…Αιτωλοακαρνανία: Νικητης με… σενάριο κινηματογραφικής ταινίας

Τα όσα αποκαλύπτονται προκαλούν αίσθηση. Ο υπερτυχερός την ημέρα που αγόρασε το «χρυσό» λαχείο, ήθελε αρχικά να δοκιμάσει την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ. «Δώσε μου ένα ΣΚΡΑΤΣ», είπε σε έναν πλανόδιο λαχειοπώλη. Εκείνος όμως, του αντιπρότεινε να πάρει ένα λαχείο «για το καλό των εορτών». Χωρίς να φέρει αντίρρηση, άφησε τον λαχειοπώλη να επιλέξει για εκείνον μια πεντάδα, πλήρωσε και κυριολεκτικά ξέχασε τον λαχνό στην τσέπη του.

Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον έβαλε αρχικά σε ένα συρτάρι.Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο. Τότε δεν ήξερε ότι ο… τυχεράκιας ήταν ο ίδιος!

Το λαχείο έχει πουληθεί στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο υπερτυχερός είναι μόνιμος κάτοικος του νομού.

Η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες ώρες…

Πληροφορίες: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr