Η πρώτη υποθαλάσσια βίλα του κόσμου έχει θέα το βυθό του Ινδικού Ωκεανού και είναι ότι πιο υπέροχο έχετε δει

Οι λάτρεις του ωκεανού έχουν τώρα την μοναδική ευκαιρία να κοιμηθούν σε μια υποθαλάσσια «κάψουλα» η οποία βρίσκεται γύρω στα 4.8 χλμ. κάτω από την επιφάνεια του Ινδικού.

Το «Muraka» είναι μια ολοκαίνουργια διώροφη βίλα στις Μαλδίβες, η οποία βρίσκεται πάνω αλλά και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, με το υποβρύχιο μέρος της να αποτελείται από μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα και μπάνιο με θέα 180 μοιρών σε ψάρια, κοράλλια και άλλα πλάσματα του νερού.

Η πολυτελής βίλα ανήκει στο θέρετρο Conrad Rangali Island του Χίλτον, όπου βρίσκεται επίσης του πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο του κόσμου- το Ithaa.

Το «Muraka», το οποίο στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «κοράλλι», σχεδιάστηκε από το Architectural Digest, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, τσιμέντο και ακρυλικό, με το υποθαλάσσιο κομμάτι να έχει δημιουργηθεί στην Ιαπωνία από έναν κατασκευαστή ενυδρίων και ζυγίζει 160 τόνους.

Η διαμονή φυσικά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη καθώς μια διανυκτέρευση έχει κόστος γύρω στα 50.000 δολάρια, αλλά στην τιμή περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες ενός προσωπικού μπάτλερ σε όλο το 24ωρο.

https://www.instagram.com/p/BpweReQnS_Y/?utm_source=ig_embed

prototupo