Η πρώτη δουλειά του Θοδωρή Τσαρούχα μετά το GNTM δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι
Www.true.gr

Η πρώτη δουλειά του Θοδωρή Τσαρούχα μετά το GNTM δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Όχι, ο «Βίκινγκ» του φετινού GNTM δεν έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά στον χώρο της μόδας.
Ο Θοδωρής Τσαρούχας ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από νωρίς στον φετινό κύκλο του GNTM. Ήταν αυτό το μοντέλο με το πυκνό μούσι, το μακρύ μαλλί και το έντονο βλέμμα, το οποίο αν και δύσκολα τσαλακωνόταν, κατάφερνε να βγάλει τη μία καλή φωτογραφία μετά την άλλη.

Αυτό το ιδιαίτερο στιλ του Θοδωρή, τον κράτησε για μερικές εβδομάδες στο σπίτι του GNTM, ωστόσο, αν και αποχώρησε δεν δυσκολεύτηκε να βρει την πρώτη του δουλειά. Μπορεί να μην έφυγε στο εξωτερικό για να περπατήσει σε κάποια μεγάλη πασαρέλα γνωστού σχεδιαστή, αλλά κατά κάποιον τρόπο «έφερε» το εξωτερικό στην Ελλάδα.

Τι εννοούμε; Η πρώτη φορά που είδαμε επαγγελματικά τον Θοδωρή Τσαρούχα μετά το GNTM είναι μέσα από τη συμμετοχή του στο κλιπ για το ολοκαίνουργιο κομμάτι του Sarbel. Ναι, εκείνου του τραγουδιστή, που μας εκπροσώπησε κάποτε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το Yassou Maria.


Ο Σαρμπέλ, λοιπόν, αποφάσισε όχι μόνο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από χρόνια, αλλά έβγαλε και νέο κομμάτι με τίτλο «Μου ‘χεις πάρει το μυαλό».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr