Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τη Soula Glamorous -Ποια είναι η ντίβα του ελληνικού Instagram;
Www.true.gr

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τη Soula Glamorous -Ποια είναι η ντίβα του ελληνικού Instagram;

Η Soula Glamorous είναι internet sensation, influencer και αυτή την στιγμή το νούμερο ένα viral/trend στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη απήχηση και χιλιάδες followers στο Instagram. Είναι ένας σατιρικός χαρακτήρας που τρολάρει τους Έλληνες celebrities και όχι μόνο, ενώ το πρωτοφανές είναι πως μέσα σε αυτούς που την… ακολουθούν βρίσκονται και εκείνοι που καυστικά σατιρίζει. H «Σουλάρα», όπως την φωνάζουν οι fans της, μπορεί με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό να αναδείξει έναν άσημο σε… διάσημο και μια ντίβα της τηλεόρασης και των social media σε… βασικιά. Η επιρροή που έχει στους διαδικτυακούς της φίλους είναι άξιας μελέτης και για αυτό έχει χαρακτηριστεί ως το νέο διαδικτυακό φαινόμενο.

Το μυστήριο που έχει αναπτυχθεί γύρω από το κανονικό της όνομα έχει αναπτύξει μια έντονη φημολογία για το ποια πραγματικά είναι. Η ίδια δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά της καταλήγοντας ως η πιο διάσημη… ανώνυμη. Η ίδια ξέρει ποια είναι και χρησιμοποιεί τη «δύναμή» της για να διασκεδάσει τον κόσμο, αλλά και πολλές φορές να τον νουθετήσει, βοηθώντας ή στέλνοντας τα δικά της μηνύματα. Το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Οι σουρεάλ φωτογραφίες της μέσα από χλιδάτα ξενοδοχεία και αυτοκίνητα, πότε μόνη της και πότε με τις πλούσιες «φίλες» της μοιάζουν να είναι η καθημερινότητα της, ενώ εκφράσεις της, όπως «καλύτερα ντίβα παρά βασικιά» και «όσα δεν σου έδωσε ο Θεός στα έδωσε ο πλαστικός», αλλά και λέξεις όπως «agape» και «tsifsa», έχουν αγαπηθεί τόσο που πλέον έχουν γίνει viral.

Κι ενώ κανείς δεν έχει δει ποτέ το πρόσωπό της, καθώς πάντα φοράει τη γνωστή της μάσκα, η Soula Glamorous πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας και δείπνησε μαζί με διάσημους φίλους της. Μάλιστα, έδειξε να απολαμβάνει στο έπακρον τη βραδιά, αφού δεν σταμάτησε να «ανεβάζει» stories στο Instagram και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακός πιο… καυτή από ποτέ. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα βλέμματα όλων των θαμώνων στράφηκαν πάνω της και όχι άδικα, αφού είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία.

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr