Πρώτες δηλώσεις με καρφιά από τον Μένιο Φουρθιώτη: Το μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Τα χώνει σε πρώην συνεργάτη του (Βίντεο)


Τι είπε ο Μένιος Φουρθιώτης στην έναρξη της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»;

Ο παρουσιαστής του «Αποκαλυπτικά», Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο έπειτα από δυνατούς πόνους που είχε στο στομάχι, όπου εκεί υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων.

Ο παρουσιαστής, παρά την ταλαιπωρία με την υγεία του, βρέθηκε κανονικά στο τιμόνι της εκπομπής το μεσημέρι του Σαββάτου και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα θετικά μηνύματα που έλαβε, έστειλε κι εκείνος το μήνυμα του σε πρώην συνεργάτη της εκπομπής…


Το σημαντικότερο που πρέπει να προσέχουμε είναι η υγεία μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα που δέχτηκα αυτές τις τρεις τελευταίες ημέρες από όλους εσάς τους τηλεθεατές των Αποκαλυπτικών, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν πολύ μεγάλο το κύμα της δικής σας αγάπης και ήταν κάτι που δίνει στον κάθε άνθρωπο να έχει ένα λόγο να χαμογελά περισσότερο.

Γιατί ξέρετε καμιά φορά οι άνθρωποι, οι οποίοι είστε εσείς οι τηλεθεατές αξίζετε πολύ περισσότερα από ανθρώπους που ακόμα και να τους έχουμε δώσει την ευκαιρία για να κάνουν πράγματα στη ζωή τους, να τους έχεις πάρει και να τους έχεις βοηθήσει, είναι αυτοί που δείχνουν το πρόσωπο του λύκου και της κοκκινοσκουφίτσας, αυτό μετά λύπης μου για έναν από τους πρώην συνεργάτες μας», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ο Μένιος Φουρθιώτης.

ΠΗΓΗ: zappit.gr