Οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες απ’ το φινάλε: Αυτή επέλεξε τελικά ο Βασιλάκος στο Bachelor

To Τhe Bachelor, το ριάλιτι ύμνος στη γυναικεία αξιοπρέπεια, η εκπομπή που φέρνει την ειλικρινή αγάπη, τα αληθινά συναισθήματα ανάμεσα σε έναν άντρα και καμιά εικοσαριά γυναίκες, το ριάλιτι αποθέωση του άνδρα ανατολίτη, του σουλτάνου με το χαρέμι του είναι μία από τις τηλεοπτικές επιτυχίες της χρονιάς.

Ο «Εργένης» Παναγιώτης Βασιλάκος «παίζει» στα δάχτυλά του 20 ενήλικες γυναίκες που τον διεκδικούν όλες μαζί και το παιχνίδι τους συμπεριφέρεται σαν να είναι ένας μπουφές με φαγητά και ο πελάτης πρέπει να διαλέξει μόνο ένα από αυτά για να γεμίσει το πιάτο του. Έχει όμως το δικαίωμα να στέκεται πάνω από τον μπουφέ και να δοκιμάζει όλα τα φαγητά, όσο θέλει, απορρίπτοντας ένα ένα μέχρι να αποφασίσει.

Ο Παναγιώτης, αυτός ο σταθερός χαρακτήρας, μας θυμίζει έναν από τους πιο αγαπημένους «γύπες» της ελληνικής τηλεόρασης, αν και δεν είναι ο ίδιος ακριβώς γύπας αφού δεν κυνηγάει κάποιο θήραμα. Τα θηράματα έχουν έρθει μόνα τους στην φωλιά του και τον παρακαλούν να τα διαλέξει για να τα φάει.

Κάποιες από τις υποψήφιες θα φύγουν νωρίς, αφού η καρδιά του Παναγιώτη δεν τις χωράει και θα τους το δείξει εξ αρχής. Όσο και αν πικραθούν θα πρέπει να το συνηθίσουν.

Κάποιες θα κάνουν τα πάντα ή έκαναν τα πάντα πριν μπουν στο ριάλιτι για να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό.

Άλλες θα δοκιμάσουν να αλλάξουν τα πάντα πάνω στην εμφάνισή τους για να πετύχουν αυτό που ψάχνει ο εργένης που θέλουν να τουμπάρουν ώστε να τις επιλέξει.

Κάποιες άλλες θα βγάλουν τα μεγάλα όπλα και θα προσπαθήσουν να τον κατακτήσουν με την προσωπικότητά τους και τα άγνωστα ταλέντα τους.

Οι δοκιμασίες του Εργένη θα φτάσουν τα κορίτσια στα όριά τους και θα δοκιμάσουν ακόμα και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Ενώ κάποιες άλλες ίσως χρησιμοποιήσουν μεθόδους unfair ρίχνοντας στο τραπέζι αρρώστιες οι οποίες δεν υπάρχουν, προκειμένου να τον συγκινήσουν και να τον εκβιάσουν να τις διαλέξει.

Και ο Παναγιώτης στο τέλος θα αποφασίσει. Και θα διαλέξει μία αγαπημένη του.

Ή και όχι μόνο μία. Μπορεί να βρεθεί σε ένα τελικό δίλημμα.

Ή μπορεί να είναι και τρίλημμα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Τι είναι ο έρωτας για να του βάζουμε κανόνες; Ένας για όλες και όλες για έναν, που θα έλεγαν και οι Τρεις Σωματοφύλακες.

Πηγη menshouse