Πρώτα ξαδέρφια δηλώνουν παράφορα ερωτευμένα και σκοπεύουν σύντομα να παντρευτούν.
Www.true.gr

Πρώτα ξαδέρφια δηλώνουν παράφορα ερωτευμένα και σκοπεύουν σύντομα να παντρευτούν.

Ο Μάικλ Λι λέει πως αγάπησε την Angie από τότε που ήταν στη δευτέρα δημοτικού. Ήταν τόσο ερωτευμένος με εκείνη, που είχε πει στη μαμά της Angie, ότι μια μέρα θα την παντρευτεί.

Οι οικογένειές τους κάναν διακοπές και γιόρταζαν μαζί … και η αγάπη του Μιχαήλ για την Angie δεν μειώθηκε ποτέ. Καθώς μεγάλωναν, η ζωή τους τράβηξε ξεχωριστές κατευθύνσεις.

Αλλά το 2019, δηλαδή μετά από 10 χρόνια, ο Michael και η Angie ξανά βρήκαν το δρόμο ο ένας για τον άλλο. Είχαν χωρίσει πρόσφατα με τις σχέσεις τους και δεν υπήρχε πλέον εμπόδιο για να ερωτευτούν επίσημα. Λένε πως η σχέση τους, είναι η πιο ικανοποιητική που είχαν ποτέ, βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και στα κοινά συμφέροντα.

Εδώ όμως είναι το πρόβλημα: Ο Michael και η Angie είναι πρώτα ξαδέλφια.


Σύμφωνα με τους ειδικούς του «DNA at 23andMe», τα πρώτα ξαδέρφια μοιράζονται το 12,5% του DNA τους. Ωστόσο, ο Michael και η Angie λένε ότι το πραγματικό ζήτημα με τη σχέση τους, είναι το κοινωνικό στίγμα που συνδέεται με τις ερωτικές σχέσεις από πρώτα ξαδέρφια και όχι με τις γενετικές συνέπειες εάν υπάρχουν.


Οι δυο λένε ότι προσπαθούν να μην δώσουν σημασία σε αυτό που σκέφτονται οι φίλοι και η οικογένειά τους.

Στη Γιούτα, όπου ζουν, είναι παράνομο για τα πρώτα ξαδέλφια να παντρευτούν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Michael και τον Angie να ανταλλάξουν όρκους.

ΠΗΓΗ: littlethings.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr