Προστατεύει από τον Ήλιο, τα Κουνούπια, είναι Πανάλαφρη και Πιο Φθηνή Δεν Γίνεται
Www.true.gr

Προστατεύει από τον Ήλιο, τα Κουνούπια, είναι Πανάλαφρη και Πιο Φθηνή Δεν Γίνεται

Το καλοκαίρι είναι εδώ που σημαίνει πολλές υπαίθριες εκδηλώσεις, ταξίδια κάμπινγκ, και απλά άραγμα στην αυλή με την οικογένεια – αλλά τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει τη διάθεσή σας, όπως τα τσιμπήματα εντόμων. Λοιπόν, η εταιρεία Kelsyus βρήκε μια λύση στο πρόβλημα αυτό, το προϊόν Kelsyus Canopy Chair with Bug Guard, είναι η τέλεια συντροφιά για να είστε άνετα και προστατευμένοι από τα έντομα.

Η φορητή καρέκλα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από έντομα και τον ήλιο, χάρη στη τέντα και την κουνουπιέρα που σας προστατεύει από έντομα από κάθε γωνία. Είναι αρκετά ανθεκτική για να υποστηρίξει τους ενήλικες μέχρι 250 κιλά, αλλά αρκετά ελαφριά για να μεταφερθεί με τον εύχρηστο ιμάντα ώμου, αυτό το πανέξυπνο σχέδιο σημαίνει ότι δεν θα σταματάτε τις υπαίθριες δραστηριότητες σας.

Η καρέκλα Kelsyus Canopy with Bug Guard παρέχει έναν βολικό τρόπο για να απολαύσετε την ύπαιθρο χωρίς να σας τσιμπούν έντομα.

Η προστατευτική κουνουπιέρα είναι ραμμένη στις πλευρές της τέντας και μπορεί να βγει όταν δεν χρησιμοποιείται. Η καρέκλα διαθέτει καθίσματα μεγάλου μεγέθους με στρογγυλεμένο γείσο για περισσότερη εργονομική άνεση.

Όταν θέλετε πλήρη κάλυψη από έντομα υπάρχει φερμουάρ στο μπροστινό μέρος του διχτυού, που καθιστά εύκολη την είσοδο και έξοδο από την καρέκλα. Το δίχτυ είναι ασφαλισμένο με βάρη στο κάτω μέρος για να παραμένει στη θέση του.


Αυτή η καρέκλα τέσσερα σε ένα είναι επίσης ιδανική για θαλάσσια ταξίδια. Η τέντα προστατεύει από τον ήλιο ως προστασία 50+ UPF.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό χαλύβδινο πλαίσιο με επικάλυψη ατσαλιού, η καρέκλα με τέντα διαθέτει ένα αναπνέον εργονομικό κάθισμα με μεγάλο γείσο, με χώρο μπροστά από τα πόδια σας. Περιλαμβάνει επίσης μια θήκη για ποτήρι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλες τις πολυτέλειες μιας κανονικής πολυθρόνας.

Αν αναδιπλώσετε την καρέκλα και την κουμπώστε μαζί, η τέντα γίνεται η τσάντα μεταφοράς της καρέκλας. Υπάρχει ενσωματωμένος ιμάντας ώμου για φορητότητα, ώστε να μπορείτε να τη μεταφέρετε άνετα.


«Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά έντομα που καταστρέφουν τις υπαίθριες δραστηριότητες σας με την Kelsyus Original Canopy Chair with Bug Guard!»

Πολλοί στα σχόλια μοιράστηκαν θετικές κριτικές για την έξυπνη καρέκλα:

«Δώρο γενεθλίων για τη γυναίκα μου. Το λάτρεψε. Παρέχει σκιά και καταφύγιο και κρατάει τα έντομα μακριά. Τέλειο για τα παιδιά»

Άλλος έγραψε: «Τέλεια αγορά. Θα την αγόραζα ξανά».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr