Προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο του Αεροδρομίου όταν τον σταμάτησε η Κοπέλα. Με 30 πόντους... Που πας να περάσεις;
Www.true.gr

Προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο του Αεροδρομίου όταν τον σταμάτησε η Κοπέλα. Με 30 πόντους… Που πας να περάσεις;

Οι γονείς μπορούν να φέρουν σε μεγάλη αμηχανία τα παιδιά τους και ο Ted Andressen από τη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, τυχαίνει να είναι ένας από αυτούς.

Ο πατέρας κατόρθωσε να κάνει το γιο του να κατακόκκινο από ντροπή, αφού έκρυψε ένα 30 εκατοστών ερωτικά παιχνίδ μέσα στις αποσκευές του, για να το βρει η ασφάλεια του αεροδρομίου.

Ο Ted κατέγραψε τη ξεκαρδιστική στιγμή σε βίντεο και το ανέβασε στο Facebook, όπου προβλήθηκε 22 εκατομμύρια φορές και μοιράστηκε πάνω από 400.000 φορές.

Ο γιος του Ted περιμένει υπομονετικά τον αξιωματικό ασφαλείας να ολοκληρώσει την επιθεώρηση των αποσκευών.Ο ανυποψίαστος γιος περιμένει στην άκρη, όπως ο αξιωματικός βγάζει μερικά αντικείμενα από την τσάντα του.

Και στη συνέχεια, βγάζει έξω μια τσάντα που εμπεριέχει ένα ερωτικό παιχνίδι. Φυσικά, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο γιος του Ted το έβλεπε. Ο πατέρας του και τα άλλα μέλη της φάρσας απλά γελούσαν δυνατά, όσο η κάμερα τραβούσε. Ο γιός κοκκίνησε από ντροπή.Πολύ σύντομα, ένα μέλος της ομάδας πλησίασε τον γιο του Ted για να του δώσει μια αγκαλιά – και πιθανώς να τον απαλλάξει από τη ντροπή. Τελικά, ο γιος κατάλαβε πώς το παιχνίδι κατέληξε στις αποσκευές του.

«Γι’ αυτό ήθελες να πάω να καπνίσω τσιγάρο», είπε. Η ομάδα, ζήτησε τελικά συγνώμη από το γιό του.

Δείτε το βίντεο:

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr