Προσπάθησε να κρύψει το μυστικό του. Όταν έμαθαν οι Συγκρατούμενοι του ΤΙ Φρικιαστικό είχε κάνει τον Τιμώρησαν όπως Μόνο Αυτοί Ξέρουν.
Www.true.gr

Προσπάθησε να κρύψει το μυστικό του. Όταν έμαθαν οι Συγκρατούμενοι του ΤΙ Φρικιαστικό είχε κάνει τον Τιμώρησαν όπως Μόνο Αυτοί Ξέρουν.

Άμεση δικαιοσύνη αποδόθηκε στον 22χρονο Briton Daniel Davey, που ήταν στην φυλακή για μόλις μερικές εβδομάδες, όταν βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις 12 Ιανουαρίου στην φυλακή HMP Bullingdon του Oxfordshire.

Είχε καταδικαστεί για την κακοποίηση ενός 5χρονου αγοριού και ήταν στην φυλακή από την 1η Δεκεμβρίου. Τώρα, γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιευτεί λεπτομέρειες.

Ο Davey είχε κακοποιήσει το θύμα έξι φορές μέσα σε διάστημα 18 μηνών ενώ ζούσε στο Chippenham. Το φρικτό έγκλημα έγινε γνωστό μόνο όταν το αγοράκι αποκάλυψε στην μητέρα του πως είχε κάτι ‘βρώμικο’ να της πει.Εκείνη ενημέρωσε τις αρχές και οι εξετάσεις βρήκαν DNA του Davey στο εσώρουχο του αγοριού. Φαίνεται πως ο Davey είχε κάνει στοματικό έρωτα στο αγόρι όταν τον πρόσεχε.

Τελικά καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε παιδί.Είναι γνωστό όμως πως όσοι έχουν κακοποιήσει παιδιά περνάνε πολύ δύσκολα στην φυλακή και ενώ ο θάνατος του Davey είναι λυπηρός, δεν μας προκαλεί έκπληξη.

Η φυλακή Bullingdon, στην οποία πήγε ο Davey, φιλοξενεί 1.109 φυλακισμένους αλλά είχε πολύ σοβαρά προβλήματα.

Υπήρχε έλλειψη στο προσωπικό με πολλούς φυλακισμένους να λένε πως ‘νιώθουν απροστάτευτοι’. Επίσης, τρεις φυλακισμένοι είχαν αυτοκτονήσει τον τελευταίο καιρό.

Credit: meaww.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr