Προσπάθησαν να εκκολάψουν 4 Αβγά που πήραν από το Ebay. Το Αποτέλεσμα; Δεν το περίμεναν με Τίποτα!

Μία οικογένεια ζει σε μία φάρμα και αυτή την εποχή του χρόνου εκκολάπτουν κοτόπουλα για να αντικαταστήσουν όσα έχασαν την προηγούμενη χρονιά.

Συνήθως εκκολάπτουν τοπικά αβγά αλλά αυτή την χρονιά αποφάσισαν να κοιτάξουν στο eBay για αβγά και βρήκαν από emu, ένα είδος στρουθοκαμήλου.

Τελικά, αποφάσισαν πως ένα ζευγάρι από στρουθοκάμηλους θα ήταν καλή ιδέα και έτσι αγοράσαν 4 αβγά, μιας και ο πωλητής έλεγε πως είχαν 50% πιθανότητες εκκόλαψης.

Το αβγό emu είναι περίπου 14 φορές το μέγεθος ενός κανονικού αβγού από κοτόπουλο.

Δυστυχώς, μόνο ένα από τα αβγά εκκολάφτηκε. Δεν ήξεραν όμως αν τελικά θα τα κατάφερνε γιατί ήταν πολύ αδύναμο και χρειάστηκε βοήθεια για να σπάσει το κέλυφος.

Πιθανώς να φταίει η διαδικασία που ακολούθησαν αν και όπως είπαν το έψαξαν πολύ το θέμα.

Μία εβδομάδα μετά, η στρουθοκάμηλος ήταν ήδη πολύ καλύτερα! Την ονόμασαν Paul πριν καταλάβουν πως ήταν θηλυκό αλλά το όνομα έμεινε.

Εδώ είναι 2 εβδομάδες μετά.

Εδώ είναι 6 εβδομάδων και όπως βλέπετε τα φτερά στον λαιμό αρχίζουν να εξαφανίζονται και φαίνονται τα αυτιά της.

Οι λωρίδες έχουν φύγει από το κεφάλι της και τα φτερά της έχουν αρχίσει να γίνονται πιο σκούρα.

Λίγο μετά την προηγούμενη φωτογραφία έπαθε μία βακτηριακή μόλυνση που δεν είχαν καταλάβει για καιρό. Ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να τρώει και να πίνει και φαινόταν σε άσχημη κατάσταση.

Ευτυχώς, μετά από επίσκεψη σε κτηνίατρο κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της και τα κατάφερε.

Και εδώ είναι πολύ καλύτερα! Της πήρε περίπου 2 εβδομάδες να αναρρώσει και δεν μεγάλωσε καθόλου στο διάστημα αυτό.

Περνάει το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας με τις κότες. Μάλλον πρέπει να έχει κρίση ταυτότητας – δεν μπορεί να καταλάβει αν είναι κοτόπουλο, σκύλος ή άνθρωπος.

Φαίνεται πως το κεφάλι και ο λαιμός της αρχίζουν να γίνονται μπλε. Έχει μεγαλώσει πολύ και θα συνεχίσει να μεγαλώνει για ένα χρόνο ακόμα.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Πηγή